MSI Z370 Godlike Gaming Sistem Toplama

Pianist97

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben yeni bir sistem toplayacağım sadece oyun odaklı. Bunun için de en iyi olanı almak istiyorum ama bu işleri çok bilmiyorum. Kendi kafamda bir şey topladım bir bakarsanız sevirim. Toplayacağım sistem özelliklerini aşağıda yazacağım, herhangi bir tavsiyeniz var mı?

Anakart: MSI Z370 Godlike Gaming
İşlemci: Intel Core i7 8700K
Ekran Kartı: Msı GTX 1080Tİ Ekran Kartı
SSD: Samsung 960 EVO 250GB NVMe M.2
RAM: CORSAIR 16GB (2x8GB) VENGEANCE LED Kırmızı DDR4 3000Mhz CL15 Dual Kit Ram
PSU: Corsair HX850i
Soğutma: Corsair H100i V2
Kasa: Crystal 570X RGB
HardDisk: Toshiba 3.5" 4TB SATA 3.0 128MB Önbellek 7200Rpm Harddisk
Monitör: Dell S2716DG 27" 1ms (HDMI+Display) QHD G-Sync Oyuncu Monitör

Son düzenleyen: Moderatör:
HX850i yerine HX750i alabilrsin. Anakart'ın fiyatı bence çok yüksek. Sadece oyun odaklı sistem için o kart yerine ASUS ROG STRIX Z370-E GAMING 1151P öneririm. hem yarı fiyatından daha az neredeyse. Hem de oyun için gerekli her şey var. Eğer anakart tercihin Asus'dan yana olursa ekran kartını da Asus GeForce Gtx 1080Ti OC Edition alabilirsin. CPU Cooler olarak H100i yerine H110i tercih edebilrsin.

HX850i yerine HX750i alabilrsin. Anakart'ın fiyatı bence çok yüksek. Sadece oyun odaklı sistem için o kart yerine ASUS ROG STRIX Z370-E GAMING 1151P öneririm. hem yarı fiyatından daha az neredeyse. Hem de oyun için gerekli her şey var. Eğer anakart tercihin Asus'dan yana olursa ekran kartını da Asus GeForce Gtx 1080Ti OC Edition alabilirsin. CPU Cooler olarak H100i yerine H110i tercih edebilrsin.
Yanlız 8. Nesil'de herkes Gigabyte öneriyor. Asus'u bilmiyorum ama.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı