Moneyinthepower Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 838 Çözümler 5 4 Nisan 2019 #1 Dragon Center yazılımından OC moduna aldım. Apex Legend'e girdim. Karakter seçtikten sonra restart attı. Şimdi açılmıyor sürekli yeniden başlıyor, ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2019
Dragon Center yazılımından OC moduna aldım. Apex Legend'e girdim. Karakter seçtikten sonra restart attı. Şimdi açılmıyor sürekli yeniden başlıyor, ne yapmam lazım?
KS KS Moneyinthepower Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 838 Çözümler 5 5 Nisan 2019 #11 Zafer doğan dedi: Eğer açılmamış da en mantıklı olanı bir tamirciye götürmek asıri yükten kaynaklı bir mofset arızası olabilir Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı arızalanmış. Artı 0 Eksi
Zafer doğan dedi: Eğer açılmamış da en mantıklı olanı bir tamirciye götürmek asıri yükten kaynaklı bir mofset arızası olabilir Genişletmek için tıkla... Güç kaynağı arızalanmış.
Zafer doğan Decapat Katılım 5 Kasım 2018 Mesajlar 550 Çözümler 1 5 Nisan 2019 #12 Moneyinthepower dedi: Güç kaynağı arızalanmış. Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun başkan Artı 0 Eksi
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.496 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 5 Nisan 2019 #13 Moneyinthepower dedi: Güç kaynağı arızalanmış. Genişletmek için tıkla... Tam yazacaktım güç yeterli gelmiyor diye sorun çözüldüyse çözüldü şeklinde işaretle istersen. Artı 0 Eksi
Moneyinthepower dedi: Güç kaynağı arızalanmış. Genişletmek için tıkla... Tam yazacaktım güç yeterli gelmiyor diye sorun çözüldüyse çözüldü şeklinde işaretle istersen.
KS KS Moneyinthepower Kilopat Katılım 21 Ocak 2019 Mesajlar 838 Çözümler 5 18 Nisan 2019 #14 Güç kaynağı servisten geldi. Uzun süre test edildi bir sorunla karşılaşılmadı yazıyor raporda. Taktım sisteme çalışıyor. Nasıl oldu bu iş anlamadım? Artı 0 Eksi
Güç kaynağı servisten geldi. Uzun süre test edildi bir sorunla karşılaşılmadı yazıyor raporda. Taktım sisteme çalışıyor. Nasıl oldu bu iş anlamadım?