SqueSs
Hectopat
Hangi işlemciyi alıyorsun?
i5 10400F.
Hangi işlemciyi alıyorsun?
Çarpan kilidini arttırarak hız aşırtma yapamazsınız bu anakart ile(çarpan kilidi kapalı 10400F için).i5 10400F.
Hocam siz bence bunu alın gerek yok Z490'a fazla para vermeyin. MSI B460M PRO Intel LGA1200 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçei5 10400F.
1300 Tl'ye vardı dün de. Ben biraz testlerine baktım 2666 mhz ile 3600 mhz arasında %10 performans farkı var ram ve anakart olarak 700tl'den fazla fark ediyor. Bunun yerine sistemin başka bir parçası arttırılabilir mesela 2k kullanıyorsan işlemciye çok yük binmeyecektir ekran kartını bir tık yükseltirsin vb.İptal etme şansım var aslında ama fiyatı indirimde yakaladım son üründü şu an 1650 civarına çıkmış yine bilmiyorum bende kararsız kaldım sormak istedim.
1300 Tl'ye vardı dün de. Ben biraz testlerine baktım 2666 MHz ile 3600 MHz arasında %10 performans farkı var RAM ve anakart olarak 700TL'den fazla fark ediyor. Bunun yerine sistemin başka bir parçası arttırılabilir mesela 2K kullanıyorsan işlemciye çok yük binmeyecektir ekran kartını bir tık yükseltirsin vb.
Son kararını bana da söylersen sevinirim ben de hala kararsızım o anakartlar arasında.İptal mi edeyim sizce.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.