MSI Z490 GAMING X anakartın 3200 MHz RAM desteği var mı?

Shansur

Megapat
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar. Konu başlığında belirttiğim anakartın sitesinde 10. nesil i7 işlemciler için anakartın desteklediği en yüksek limit, i5 ve i3 işlemciler için en yüksek 2666MHz desteklediği yazıyor. Ben bu anakarta i5 10400F takacağım ya da i5 11400F. Şimdi bu anakartı 2666 MHz desteği ile mi kullanacağım yoksa 3200MHz RAM taktığımda RAM'ler frekansı değeri kadarıyla çalışacak mı? Net bir bilgi verirseniz sevinirim, iyi forumlar.

Z serisinde sınır yok hocam. Sonuna kadar kullanabilirsiniz.

Öncelikle merhabalar. Konu başlığında belirttiğim anakartın sitesinde 10. nesil i7 işlemciler için anakartın desteklediği en yüksek limit, i5 ve i3 işlemciler için en yüksek 2666MHz desteklediği yazıyor. Ben bu anakarta i5 10400F takacağım ya da i5 11400F. Şimdi bu anakartı 2666 MHz desteği ile mi kullanacağım yoksa 3200MHz RAM taktığımda RAM'ler frekansı değeri kadarıyla çalışacak mı? Net bir bilgi verirseniz sevinirim, iyi forumlar.
Çalışır.

Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Ayrıca kısaca başlıkta bahsettiğim anakart nasıldır, bilgi verebilir misiniz?

Güzel bir anakart hocam. Alınır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı