MSI Z490 veya B460 anakart ve 10.nesil CPU alanlara 1037 TL para iadesi yapılıyor

9 Aralık 2020 - 31 Aralık 2020 tarihleri arasında MSI Z490 veya B460 anakartıyla beraber 10. nesil intel CPU'yu tek alışverişte beraber alıp MSI'dan kampanya için para iadesi talep formunu doldurursanız 1037TL'ye kadar para iadesi yapıyor.

Detaylı bilgi: Yılbaşı Para İade Kampanyası| Z490 Anakart, B460 Anakart ile 1037 TL'YE VARAN PARA İADESİ KAZANIN!

msi-para-iadesi-kampanyası.jpg

Son düzenleme:
Hepsiburada teknoraks üzerinden alınca kampanyaya katılım oluyor mu acaba? İ5 10400f Hepsiburada msi tomahawk z490 teknoraks. Mail attım iki gündür dönmediler. Herhalde katılmanızı istemiyorlar. 3070 için 3500x almak zorunda kalacağım. Umarım 2k'da sıkıntı yaşatmaz.

Amazondan MSI'ın listesine uygun anakart ve işlemci aldım. Anakartı amazon kendisi satıyor İşlemciyi ise bir başka Amazon alt mağazası webdenal satıyor. Kampanya'dan faydalanmak için MSI başvurusunda faturalar isteniyor ayrıca anakart ve işlemcinin tek bir işlem altında alınması isteniyor(Bende tek sepette aldım). Fakat Ben Amazon ve Webdenal'dan ayrı ayrı fatura göndereceğim. Bir sıkıntı olur mu? İkisini de amazon üzerinden aldım sonuçta? Mail attım MSI'ya dönüş yapmadılar henüz.
Hepsiburada teknoraks üzerinden alınca kampanyaya katılım oluyor mu acaba? İ5 10400f Hepsiburada msi tomahawk z490 teknoraks. Mail attım iki gündür dönmediler. Herhalde katılmanızı istemiyorlar. 3070 için 3500x almak zorunda kalacağım. Umarım 2k'da sıkıntı yaşatmaz.
kardeşim alt mağazadan alınca sıkıntı çıkarıylormıymış sana dönüş yaptılar mı? Benzer sorun bende de var.

Amazondan MSI'ın listesine uygun anakart ve işlemci aldım. Anakartı amazon kendisi satıyor İşlemciyi ise bir başka Amazon alt mağazası webdenal satıyor. Kampanya'dan faydalanmak için MSI başvurusunda faturalar isteniyor ayrıca anakart ve işlemcinin tek bir işlem altında alınması isteniyor(Bende tek sepette aldım). Fakat Ben Amazon ve Webdenal'dan ayrı ayrı fatura göndereceğim. Bir sıkıntı olur mu? İkisini de amazon üzerinden aldım sonuçta? Mail attım MSI'ya dönüş yapmadılar henüz.

kardeşim alt mağazadan alınca sıkıntı çıkarıylormıymış sana dönüş yaptılar mı? Benzer sorun bende de var.
Dönmediler kardeşim. Hayırlısı olsun, inşallah sana sıkıntı çıkarmazlar.

Tam olarak nasıl yapılıyor lütfen biri anlatsın, şu an gidip MSI'dan z490 ve i5 10400F alırsam bir nevi indirim gibi bir şey mi olacak?

Tam olarak nasıl yapılıyor lütfen biri anlatsın, şu an gidip MSI'dan z490 ve i5 10400F alırsam bir nevi indirim gibi bir şey mi olacak?
Atıyorum MSI Mag B460 Tomahawk anakart ve Intel i5 10400 işlemci yi tek alışverişte MSI'ın belirttiği satıcılardan alırsan 472 TL msi sana geri ödüyor. Ödemeyi almak için MSI'ın sitesinden kampanyaya başvuruyorsun faturasını falan istiyorlar senden sonra karşılığında gelen tutarı MSI size geri yolluyor. Yani alırken indirim olmuyor aldıktan sonra MSI'a başvurman gerek.

Fatura tarihi 31 Aralık son bu arada. Yetişir mi bilmem. Bir de asusun b550 serisi ile z490 serisi için mause hediyesi var. Z490 serisinin mause hediyesi daha iyi. Amazon'da Tuf modeli 1650 liraydı. Ben dolar düşünce biraz bekleme kararı aldım. Siz bilirsiniz. Hesaplamama göre rtx 3070 5500 6000 arası gelecek (gelmeli). İlk çıktığında Palit 6500 civarı gelmişti. Kur yüzde 12 civarı düştü. Bunun yansıması olur 1 2 haftaya. Ryzen 5600x de 3000 TL altına düştü. Daha da inebilir. Bu yüzden bekleyeceğim.

Atıyorum MSI Mag B460 Tomahawk anakart ve Intel i5 10400 işlemci yi tek alışverişte MSI'ın belirttiği satıcılardan alırsan 472 TL msi sana geri ödüyor. Ödemeyi almak için MSI'ın sitesinden kampanyaya başvuruyorsun faturasını falan istiyorlar senden sonra karşılığında gelen tutarı MSI size geri yolluyor. Yani alırken indirim olmuyor aldıktan sonra MSI'a başvurman gerek.
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı