MSI Z490 veya B460 anakart ve 10.nesil CPU alanlara 1037 TL para iadesi yapılıyor

9 Aralık 2020 - 31 Aralık 2020 tarihleri arasında MSI Z490 veya B460 anakartıyla beraber 10. nesil intel CPU'yu tek alışverişte beraber alıp MSI'dan kampanya için para iadesi talep formunu doldurursanız 1037TL'ye kadar para iadesi yapıyor.

Detaylı bilgi: Yılbaşı Para İade Kampanyası| Z490 Anakart, B460 Anakart ile 1037 TL'YE VARAN PARA İADESİ KAZANIN!

msi-para-iadesi-kampanyası.jpg

Son düzenleme:
Fatura tarihi 31 Aralık son bu arada. Yetişir mi bilmem. Bir de ASUS'un B550 serisi ile Z490 serisi için mouse hediyesi var. Z490 serisinin mouse hediyesi daha iyi. Amazon'da TUF modeli 1650 liraydı. Ben dolar düşünce biraz bekleme kararı aldım. Siz bilirsiniz. Hesaplamama göre RTX 3070 5500 6000 arası gelecek (gelmeli). İlk çıktığında Palit 6500 civarı gelmişti. Kur yüzde 12 civarı düştü. Bunun yansıması olur 1 2 haftaya. Ryzen 5600X'de 3000 TL altına düştü. Daha da inebilir. Bu yüzden bekleyeceğim.

Bende B550 anakart bakıyorum. ASUS'un mouse hediyesini görmemiştim nerede gördünüz acaba?

Ben de bu kampanyadan geri ödeme talep edeceğim de SWIFT kodu istiyor. Benim merak ettiğim bankalar MSI gibi yerlerden gelen paralarda kesinti yapıyor mu? yapıyorsa lakin en düşük kesinti hangi banka yapıyor acaba. Swift konusunda bilgili olan varsa bilgilendirebilirse bizi sevinirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı