Selamun aleyküm dün gece bilgisayarı kapadım bugün açtığımda biosun giriş resmindeki logo sağ alt köşeye alttan ve sağ taraftan %25 açıyla kaymış şekilde giriş yaptı ve masaüstüne geldiğimde masaüstü boyutum 1920x1080 den 1024x768 olmuş.
Nvidia kontrol panelinden ne yaptıysam düzelmedi. 1920x1080 yapıyorum olmuyo. Ben biosun ayarlarına girdim ve sanki bozuk bir bilgisayar gibi mausu nereye götürürsem orası açılıyo. BIOS Recep BALTAŞ'ın bana eski açtığım konuda verdiği biosu kullanıyorum şuan. Yeni bios güncellemesi varmı yokmu bilmiyorum. Araştırıcam ama iyice bozarım diye kendime güvenemiyorum.
Sizden ricam MSI Z68A GD80 G3 anakartı için yeni güncelleme ve bu sorun neden olmuş olabilir söylerseniz sevinirim. Eğer ki anlatamadığım yerler olduysa sizin için daha detaylı resimler veya video çekerek sorunu gönderebilirim. Ben biosdan kaynaklı olduğunu düşündüğüm için yeni sürümün güncellemesini istiyorum. Güncelleme olmadıysa eski sürümü yüklüycem. Şimdiden verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim.