ArdaStrix Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 734 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #11 deadfellow dedi: Sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkür ederim. Anakart vidası çıkmadı da nereden temin edebilirim?
deadfellow dedi: Sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkür ederim. Anakart vidası çıkmadı da nereden temin edebilirim?
deadfellow Megapat Katılım 30 Temmuz 2021 Mesajlar 7.583 Makaleler 1 Çözümler 75 Daha fazla Sistem Özellikleri 7700X@5.5/ 6000@C28 / 6900XT EE @2.95 Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #12 ArdaStrix dedi: Tamamdır, teşekkür ederim. Anakart vidası çıkmadı da nereden temin edebilirim? Genişletmek için tıkla... Standart oluyor onlar diye biliyorum. Kasanın yanında gelen vidalarla takıyor olabilmen lazım.
ArdaStrix dedi: Tamamdır, teşekkür ederim. Anakart vidası çıkmadı da nereden temin edebilirim? Genişletmek için tıkla... Standart oluyor onlar diye biliyorum. Kasanın yanında gelen vidalarla takıyor olabilmen lazım.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.730 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #13 ArdaStrix dedi: Tamamdır, teşekkür ederim. Anakart vidası çıkmadı da nereden temin edebilirim? Genişletmek için tıkla... Anakartın kutu içeriğinden montaj vidası çıkmaz. O vidalar kasanın kutu içeriğinden çıkar.
ArdaStrix dedi: Tamamdır, teşekkür ederim. Anakart vidası çıkmadı da nereden temin edebilirim? Genişletmek için tıkla... Anakartın kutu içeriğinden montaj vidası çıkmaz. O vidalar kasanın kutu içeriğinden çıkar.
ArdaStrix Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 734 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #14 BerkayZ87 dedi: Anakartın kutu içeriğinden montaj vidası çıkmaz. O vidalar kasanın kutu içeriğinden çıkar. Genişletmek için tıkla... deadfellow dedi: Standart oluyor onlar diye biliyorum. Kasanın yanında gelen vidalarla takıyor olabilmen lazım. Genişletmek için tıkla... Evet kasadan da çıkmadı. İnternette bir yerde varsa alayım direkt.
BerkayZ87 dedi: Anakartın kutu içeriğinden montaj vidası çıkmaz. O vidalar kasanın kutu içeriğinden çıkar. Genişletmek için tıkla... deadfellow dedi: Standart oluyor onlar diye biliyorum. Kasanın yanında gelen vidalarla takıyor olabilmen lazım. Genişletmek için tıkla... Evet kasadan da çıkmadı. İnternette bir yerde varsa alayım direkt.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.730 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #15 ArdaStrix dedi: Evet kasadan da çıkmadı. İnternette bir yerde varsa alayım direkt. Genişletmek için tıkla... Kasayı sıfır mı aldınız ikinci el mi?
ArdaStrix dedi: Evet kasadan da çıkmadı. İnternette bir yerde varsa alayım direkt. Genişletmek için tıkla... Kasayı sıfır mı aldınız ikinci el mi?
ArdaStrix Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 734 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #16 BerkayZ87 dedi: Kasayı sıfır mı aldınız ikinci el mi? Genişletmek için tıkla... Sıfır, İtopya'dan aldım. ASUS ROG STRIX Helios. Kutu içeriğini çok aradım ama bulamadım.
BerkayZ87 dedi: Kasayı sıfır mı aldınız ikinci el mi? Genişletmek için tıkla... Sıfır, İtopya'dan aldım. ASUS ROG STRIX Helios. Kutu içeriğini çok aradım ama bulamadım.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.730 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #17 ArdaStrix dedi: Sıfır, İtopya'dan aldım. ASUS ROG STRIX Helios. Kutu içeriğini çok aradım ama bulamadım. Genişletmek için tıkla... HDD kızağı takılan yere bakın. Oraya koyarlar montaj vidalarını.
ArdaStrix dedi: Sıfır, İtopya'dan aldım. ASUS ROG STRIX Helios. Kutu içeriğini çok aradım ama bulamadım. Genişletmek için tıkla... HDD kızağı takılan yere bakın. Oraya koyarlar montaj vidalarını.
ArdaStrix Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 734 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #18 BerkayZ87 dedi: HDD kızağı takılan yere bakın. Oraya koyarlar montaj vidalarını. Genişletmek için tıkla... Bunlar anakart vidası mı hocam? Benim bildiğim biraz daha büyük şapkalı vidalardan olması lazım. Dosya Ekleri IMG_20221021_181638.jpg 256,3 KB · Görüntüleme: 29 IMG_20221021_181649.jpg 74,4 KB · Görüntüleme: 35
BerkayZ87 dedi: HDD kızağı takılan yere bakın. Oraya koyarlar montaj vidalarını. Genişletmek için tıkla... Bunlar anakart vidası mı hocam? Benim bildiğim biraz daha büyük şapkalı vidalardan olması lazım.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.730 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #19 ArdaStrix dedi: Bunlar anakart vidası mı hocam? Benim bildiğim biraz daha büyük şapkalı vidalardan olması lazım. Genişletmek için tıkla... Kitapçığa bakın hocam, içerisinde vidaların harflendirildiği bir kitapçık olur.
ArdaStrix dedi: Bunlar anakart vidası mı hocam? Benim bildiğim biraz daha büyük şapkalı vidalardan olması lazım. Genişletmek için tıkla... Kitapçığa bakın hocam, içerisinde vidaların harflendirildiği bir kitapçık olur.
ArdaStrix Hectopat Katılım 25 Ocak 2022 Mesajlar 734 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2022 #20 BerkayZ87 dedi: Kitapçığa bakın hocam, içerisinde vidaların harflendirildiği bir kitapçık olur. Genişletmek için tıkla... Bakacağım hocam. Diyelim yok, internette arattığım da bir sürü anakart vidası çıkıyor. Hepsi olur mu? Yardımlarınız için teşekkür ederim bu arada.
BerkayZ87 dedi: Kitapçığa bakın hocam, içerisinde vidaların harflendirildiği bir kitapçık olur. Genişletmek için tıkla... Bakacağım hocam. Diyelim yok, internette arattığım da bir sürü anakart vidası çıkıyor. Hepsi olur mu? Yardımlarınız için teşekkür ederim bu arada.