MSI Z77A-GD55 Tabanlı Sistem için Görüşleriniz Nelerdir?

O hangi siteden toplandı? İnventus'dan almayı düşünüyorum arkadaşlar, bilinmedik sitelerden almak istemiyorum.

Şimdi arkadaşlar ben mağazalarına gidip oradan alıp, ve montajı onlara yaptıracağım. Taa karşıya gitmem gerekiyor. Benim merak ettiğim onlara bu gün gittim parçaları söyledim diyelim montajı aynı gün yapıp veriyorlarmı PC'yi? Yoksa ertesi gün yine karşıya mı gitmem gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
m3RT 'in sistem önerisi fazlasıyla iyi. Özellikle ekran kartı ile kasa seçimi iyi olmuş yerinde olsam direk o sistemi alırdım.

Bu sistemi al

Evet güzel bir sistem olmuş. Fakat inventus dan nasıl öyle ucuza geldi o sistem hayret ediyorum. Güzel arkadaşlar onu değerlendireceğim, özelikle de kasayı. Kasa ayrı, güç kaynağı ayrı satın alınması çok pahalıya patlıyor. O çok ucuz hem 80 Plus güç kaynağı var.

Yok yanlış anlama inanıyorum sana İnventustan topladığına. Sadece ben i5 ve HD 7850 topladım sistem fiyatı 2300'TL oldu, bende şaşırdım GTX 670'li sistem nasıl o kadar ucuz oldu diye.

Bir de onu nasıl yaptın? İnventusta PC toplama sihirbazı varmıydı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…