MSI Z77A-GD55 Tabanlı Sistem için Görüşleriniz Nelerdir?

Arkadaşlar bugün ilk defa Vatan Bilgisayar'ın mağazasına gittim, güzel duygu hiç gitmemiştim. :D İndirimden yararlanarak şöyle bir sistem aldım arkadaşlar.

(ANAKART) - ASUS P8Z77-V LE.
(İŞLEMCİ) - İntel i5 3570k
(RAM BELLEK) - G.skill 8 GB (2x4) 1600 MHz
(EKRAN KARTI) - ASUS HD 7870 DirectCU II
(SABİT DİSK) - Seagate 1TB Sata III
(KASA & PSU) - Cooler Master HAF 912 (750 Watt)

Bu sistemi bugün sipariş verdim yarın alıyorum, Vatandaki görevli arkadaşlara parçaları belirttim, ücretsiz montaj yapıp verecekler bana yarın. Yarın size resimler ve benzeri şeyler şeyler paylaşırım. ;)

Ben kimseyi dinlemedim değil arkadaşlar, zaten FX 8150 i5 3570k ile aynı fiyat. HD 7870 kötümü süper bilgisayar oldu indirimden yararlandık. Toplam fiyat zaten 2350'TL oldu hafta içi gitseydim 2800'TL verecektim.

Sen ne önermiştin mert? Aynı sistem fakat GTX 670 önermiştin evet güzeldi gerçekten. Ama ben DirectCU II aldım diye biraz pahalı oldu o kadar.

Aslında HD 7950 alabiliyordum fakat vatanda stokta yoktu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Resimleri koyacağım tabii, hatta video da koyabilirim. ;) Bu gün ilk defa bir GTX 690'ı elime aldım :D Baya bir büyükmüş.

Bu arada sitedeki stoklara kanmamamı bizzat oradaki çalışan söyledi. Mesela HD 7870 stokta yoktu ben gittiğimde, ama hemen getirtdiklerini söyledi. Stokta olmasa bile getirtiyorlar.

Ben dedim stokta yoktu HD 7870, olsun biz yine de stokta olmayan ürünleri getirtiyoruz dediler.

Yarın gidip bakarım belki... %25 de var.

Resimleri koyacağım tabii, hatta video da koyabilirim. ;) Bu gün ilk defa bir GTX 690'ı elime aldım :D Baya bir büyükmüş.

Bu arada sitedeki stoklara kanmamamı bizzat oradaki çalışan söyledi. Mesela HD 7870 stokta yoktu ben gittiğimde, ama hemen getirtdiklerini söyledi. Stokta olmasa bile getirtiyorlar.

Ben dedim stokta yoktu HD 7870, olsun biz yine de stokta olmayan ürünleri getirtiyoruz dediler.

Tamam sıkıntı yapma. Eve gidince kesinlikle MemTest'i bir çalıştır. Ayrıca ekran kartına OC yaparsan, HD 7950'ye yetişeceğini tahmin ediyorum. OC'siz bile çok güzel kart :)

Arkadaşlar bugüne söz vermiştim kusura bakmayın, şu an PC'yi aldım açtım içine oyunlar yükledim her şey yaptım. Fakat bugün resimleri ekleyemeyeceğim malum format falan uğraştık. Şu an resimleri çektim yarın da küçük bir video çekerim Crysis 2 ile ilgili video çekeceğim size, yarın eklerim. :D Gerçekten güzel sistem.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı