Arkadaşlar merhaba normalde internetteki videolarda böyle OC sekmesi varken benim BIOS'ta bu yok. İşlemci i714700KF anakart MSI Z790 Tomahawk Wi-Fi ama bilmiyorum yok bende şu kırmızı ile gösterilen ifade. Bunun bir çözümü var mı?
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.
www.msi.com
Şuradan Türkçe'ye çevirip tüm detayları öğrenebilirsiniz. Yanlış anlaşılacak bir şey yok, estağfirullah.
As a world leading gaming brand, MSI is the most trusted name in gaming and eSports. We stand by our principles of breakthroughs in design, and roll out the amazing gaming gear like motherboards, graphics cards, laptops and desktops.
www.msi.com
Şuradan Türkçe'ye çevirip tüm detayları öğrenebilirsiniz. Yanlış anlaşılacak bir şey yok, estağfirullah.
Peki teşekkürler bir sorum daha olacaktı.
En son güncel bios u flash a attıktan sonra
Sadece o dosyayı flash atsak yeterli olur değil mi? Başka dosyalara gerek yok yani?
www.msi.com
En son güncel BIOS'u flash a attıktan sonra
Sadece o dosyayı flash atsak yeterli olur değil mi? Başka dosyalara gerek yok yani?
Hocam çok teşekkür ederim güncelledim çıktı sonradan Allah razı olsun❤
Hocam bir saniye yine olmadı sebebi nedir?
Güncelledim o apo yu enabled yaptım ama hala yok neden peki sebebi?
Sizede yanlış bilgi verdim kusura bakmayın
En son güncel bios u flash a attıktan sonra
Hocam çok teşekkür ederim güncelledim çıktı sonradan Allah razı olsun❤
Hocam bir saniye yine olmadı sebebi nedir?
Güncelledim o apo yu enabled yaptım ama hala yok neden peki sebebi?
Sizede yanlış bilgi verdim kusura bakmayın
Hocam valla sizi de çocuk oyuncağı gibi oynattım hakkınızı helal edin videodan baktım ek olarak chipset driveri eklemek lazımmış yaptım yine de çok teşekkür ederim.