MSI Z87-G45 Sisteme mac os kurmak istiyorum

baris07

Hectopat
Daha fazla  
Recep bey işim dolasıyla mac kullanmak istiyorum pc ye kurduğunuz videoları izledim merak ettiğim benim sistemime de mac os kurulabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada yeni denemeler için pcmi verebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki hangi serisini kurmam gerekiyor? Bir sürü versiyonu var mac os un ayrıca nasıl kurmam gerekiyor? Sizin yayınladığınız videolar bana yardımcı olur mu? Yoksa başka bir yöntemle mi yapmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu yapabilecek bir firma var mı? Siz teknopat olarak ücret karşılığında veya deneme için pc mi vermek istiyorum mümkün mü?

Aslında hiç bunlara gerek yok siz bunu gayet kolay bir şekilde yapabilirsiniz. Sisteminiz de sizi üzecek herhangi bir bileşen gözükmüyor. Ayrıca başarılı kurulumdan sonra Mac Os X'in masaüstünü görmenin keyfi paha biçilemez... :) Şakası bir yana gayet basit bir kurulum işlemi var sadece biraz uğraştırıcı o kadar. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı