Gamer7 Kilopat Katılım 9 Mart 2014 Mesajlar 318 Makaleler 1 Yer Üsküdar / İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2014 #11 İstediğim bilgilere ulaştım herkese teşekkür ediyorum allah razı olsun
samsunlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2013 Mesajlar 1.004 Yer BİLECİK/MERKEZ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisliği 13 Mart 2014 #12 Ekran kartını ASUS almalısın bence gerek soğutması gerek ise servisi her yönden güzel.
5 5062 Kilopat Katılım 16 Temmuz 2013 Mesajlar 4.610 Makaleler 10 Çözümler 4 13 Mart 2014 #13 Alınca resimleri isterim.
Gamer7 Kilopat Katılım 9 Mart 2014 Mesajlar 318 Makaleler 1 Yer Üsküdar / İSTANBUL Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2014 #14 samsunlu dedi: Ekran kartını ASUS almalısın bence gerek soğutması gerek ise servisi her yönden güzel. Genişletmek için tıkla... Evet kardeşim bende msi ile asus arasında kalmıştım msi da çok iyi bir kart ama asusun bu direct cu soğutma sistemi çok çok iyi galiba. - - - Güncellendi - - - Emou dedi: Alınca resimleri isterim. Genişletmek için tıkla... İnşallah kardeşim hayırlısıyla bir alalım da
samsunlu dedi: Ekran kartını ASUS almalısın bence gerek soğutması gerek ise servisi her yönden güzel. Genişletmek için tıkla... Evet kardeşim bende msi ile asus arasında kalmıştım msi da çok iyi bir kart ama asusun bu direct cu soğutma sistemi çok çok iyi galiba. - - - Güncellendi - - - Emou dedi: Alınca resimleri isterim. Genişletmek için tıkla... İnşallah kardeşim hayırlısıyla bir alalım da
ilsrt Kilopat Katılım 15 Şubat 2014 Mesajlar 408 Yer Manisa - Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek 3D Animatör 13 Mart 2014 #15 MSI ve ASUS'un servisleri çok iyidir. Ama öncelik Asus sonra Msı bence. Tercih meselesi tabii.