Başarılı Kurulum MSI Z87 MPOWER + I7 4770K + GTX760

Sistemi kurmak biraz uğraştırdı fakat en sonunda temiz bir OS X kurulumu gerçekleştirdim. Clover'dan Binaries Patching bölümündeki "Kernel PM Patching" aktif olmaz ise sistem çalışmıyor sürekli reset atıyor. Videodaki gibi "EFI" Mount ederek Boot dosyalarına ulaştım ve Kernel PM Patching'i Info'ya ekledim. Artık her seferinde uğraşmama gerek kalmadı :) Herşey neredeyse stabil çalışıyor. Bir tek mikrofon ile ilgili sorunlar var, bir türlü halledemedim. Başka mikrofonla tekrar deneyeceğim. Sorunum düzelmez ise kext ayarlarıyla tekrar oynayacağım.
Sistemim:
MSI Z87 MPOWER
Intel i7 4770K
Asus DC2 OC GTX760
Patriot ViperX 2133MHZ 8 GB
Centauro 700W 80+Bronz
rmLV53.png

Güle güle kullanın. Ayni şekilde bende kurulumu gerçekleştirdim , Kernel Pm Patch'i nasıl boot dosyasının içine yazdınız?
Tam olarak nasil yaptigimi hatirlamiyorum suan.. Fakat efi boot ettikten sonra info dosyasini acip eklemistim digerlerinden ornek alarak. İstersen bi kontrol edip yollayabilirim

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı