merhaba arkadaşlar msı z97-g43 ana kart aldım ram olarakta Kingston 8 gb ddr3 1600 MHz fury ram var. Ana karta takamadım bir türlü ram çentiğine denk gelmiyor .. Sıkıntıyı nasıl giderebilirim..?
Dikkatli olmanizda fayda var. Ilk once anakarttaki RAM slotunun orta kisimlarinda bir kalin cubuk goreceksin. Dikkatli bir sekilde RAM'deki boslugu oraya oturt ve iki elinle sertce bastir.
Dikkatli olmanizda fayda var. Ilk once anakarttaki RAM slotunun orta kisimlarinda bir kalin cubuk goreceksin. Dikkatli bir sekilde RAM'deki boslugu oraya oturt ve iki elinle sertce bastir.
üste resimleride ekledim ama anakarttamı ramde mi sıkıntı anlamadım bir türlü ram denk gelmiyor dd3 destekliyor anakart ama ramlarde bir boyut olmuyor benim bildiğim anakartı mı değiştirsem yada rami bilemedim.
Ramde veya anakartta üretim hatası olabilir. Çevrenizden DDR3 ram bulup onu deneyin.
Ayrıca HyperX Fury serisinin tüm ramlerinde çentik HyperX yazısının altına denk gelmiş. Sizin ramde ise Fury kısmında. Yani ramde üretim hatası olabilir.
hepsiburadadan almıştım. başka bir ramle denedim dediğiniz gibi ramlerde sıkıntı var sanırım. değişim için geri göndereceğim.
teşekkürler yardımlarınız için