MSI z97-g43 ram takma sorunu

Kürşatg

Megapat
Daha fazla  
merhaba arkadaşlar msı z97-g43 ana kart aldım ram olarakta Kingston 8 gb ddr3 1600 MHz fury ram var. Ana karta takamadım bir türlü ram çentiğine denk gelmiyor .. Sıkıntıyı nasıl giderebilirim..?

RAM nasıl takılır?

Çentikleri açın, ramdeki boşluğu anakarttaki dolu kısma denk getirecek şekilde oturtun.

Dikkatli olmanizda fayda var. Ilk once anakarttaki RAM slotunun orta kisimlarinda bir kalin cubuk goreceksin. Dikkatli bir sekilde RAM'deki boslugu oraya oturt ve iki elinle sertce bastir.

1.jpg

Dikkatli olmanizda fayda var. Ilk once anakarttaki RAM slotunun orta kisimlarinda bir kalin cubuk goreceksin. Dikkatli bir sekilde RAM'deki boslugu oraya oturt ve iki elinle sertce bastir.

üste resimleride ekledim ama anakarttamı ramde mi sıkıntı anlamadım bir türlü ram denk gelmiyor dd3 destekliyor anakart ama ramlarde bir boyut olmuyor benim bildiğim anakartı mı değiştirsem yada rami bilemedim.

Dosya Ekleri

• 3.jpg
    3.jpg
    272,1 KB · Görüntüleme: 339
  • 21.jpg
    21.jpg
    276,5 KB · Görüntüleme: 331
Ramde veya anakartta üretim hatası olabilir. Çevrenizden DDR3 ram bulup onu deneyin.

kingston_hyperx_fury_red_8gb_ddr31600_cl10_kit-jpg.35446

Ayrıca HyperX Fury serisinin tüm ramlerinde çentik HyperX yazısının altına denk gelmiş. Sizin ramde ise Fury kısmında. Yani ramde üretim hatası olabilir.

Dosya Ekleri

• kingston_hyperx_fury_red_8gb_ddr31600_cl10_kit.jpg
    kingston_hyperx_fury_red_8gb_ddr31600_cl10_kit.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 709
Son düzenleme:
RAM'de sıkıntı var. Zira HyperX yazısı altında boş bir çentik olması gerek, seninki ise Fury yazısına yakın.

Eksen Bilgisayar'dan mı aldın ürünü? Zira orada da boş çentik HyperX yazısının altında görünüyor.

Eksen Bilgisayar'dan veya nereden aldıysan hemen iletişime geç.

180251465.png

hepsiburadadan almıştım. başka bir ramle denedim dediğiniz gibi ramlerde sıkıntı var sanırım. değişim için geri göndereceğim.
teşekkürler yardımlarınız için

Farklı bir rame HyperX Fury soğutucusu takılıp size satılmış. Kazıklanmış olma imtimaliniz var. Ürünün faturası kutusu garantisi var mı?

Evet Kutusu ve garantisi mevcut fotoğraftaki gibi, asnet firmasından .. Değişim için geri göndereceğim...

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    295,7 KB · Görüntüleme: 325
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı