MSI Z97 GAMİNG 5 BIOS Nasıl Güncellenir?

Makaleler
21
Öncelikle selam. Benim MSI Z97 Gaming 5 anakartım var. İlk defa BIOS güncelleyeceğim, bu yüzden biraz korkuyorum. Size danışmak istedim. Şu linkteki: MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası... , 2015-06-01 tarihinde yayımlanan BIOS'u indirdim. "7917v1B" isminde bir ".zip" dosyası var. İçinden hangi dosyayı alacağım, USB'ye nasıl atacağım, biçimlendirmeye gerek var mı? İnterneti yavaş olan arkadaşlar için klasörün içindeki dosyaların isimleri: 7917v1x.txt, AFUDE238.exe, E7917IMS.1B0. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temiz bir kurulum için USB'yi biçimlendirin. Zip içindeki dosyaları USB'nin içine atın. BIOS üzerinden M-Flash ile güncelleyin. Güncelleme esnasında USB'yi çıkartmayın, bilgisayarı açıp kapatmayın. Güncelleme genelde 2 aşamalıdır. Bilgisayar kendini resetleyip devam edebilir. Elle müdahale etmeyin. Bir aksilik durumunda anakart servise gitmek durumunda kalabilir. Sorumluluk kabul etmiyorum :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı