MSI Z97 Gaming 7 ethernet kablosunu takınca donma oluyor

Makaleler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522248089
İyi günler arkadaşlar. Bu sabah Vatan bilgisayardan bu anakartı satın aldım ve bilgisayarıma kurdum. Forumdan edindiğim Sorunsuz bir uefi win 8.1 pro 64 bit kurulumu yaptım aktive ettim. Buraya kadar herşey normal. Fakat ethernet kablosunu bilgisayara taktıktan yaklaşık 3-5 dakika sonra bilgisayar donuyor sadece fare hareket ediyor ve hiç bir yere tıklayamıyorum. Reset attıktan sonra msi logosu ekranındayken bilgisayar çalışırken monitör kapanıyor bir anda ve hep bu şekilde. Anakartı götürdüm değiştirdim yenisiyle ama sonuç aynı. Ne yapacağımı şaşırdım. Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin. @MF @Recep Baltaş @Ali Güngör sizlerinde fikirlerinizi almak isterim. MSI genel problemi olsa Recep Baltaş'ın kurulum rehberini izleyerek adım adım yaptım ama iki kartta da sonuç aynı.

Farklı bir ethernet kablosuyla denediniz mi? Ürünleri değiştirmenize rağmen aynı sorun devam ediyorsa diyeceğim tek şey bu.

BIOS güncellemeleri vb çözümleri denediniz mi hatalı bir seriye denk gelmişseniz BIOS güncellemesi ile MSI sorunu çözmüş olabilir.

Bilgisayara ayrı onboard haricinde takılı bir ethernet kartı var mı? E2200 ethernet sürücüsü için Qualcomm güncel sürücülerini denediniz mi?

Qualcomm'un sitesinde driver indirme sayfasındaki E2200 başlığı altındaki Killer Suit Software x64 yazılımından güncel sürücüyü kurunuz.

wp_ss_20141116_0002.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı