Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Korkmana gerek yok , sadece güncel yükledigin BIOS versiyonunu fabrika ayarlarına döndürüyor diyebiliriz. Yani o yaptığın ayarlar gidiyor fakat eğer bir güncelleme yaptıysan M-flash ile o kalıyor.
şimdi 2.biosun bootunu durdurayımmı kurulsunmu .. windows 8.1 bitmek üzere cevap yazana kadar bitmiş olur gibi siwç i eski halide getirsem cmos yapsam farklı bir boot dahamı istiyecek
cevap bekliyorum gelmedi --- ama bu arda windows 8.1 kuruldu şuan hiçbir sorun yok gibi sürücüleri filan yüklüyorum şimid benim merak ettiğim şimdi bios 1 aldığımda siwiç'i cmos yaptığımda başka bir işletim sistemi kurabilirmiyim -- ve şuanki halinde kullanmaya devam edersem sorun olurmu ? yardım edecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim
-------- Son yazdığıma cevap verecek yokmuyaa .. bilgisayarı bios2 de kullansam nasıl olsa windows8.1 yüklendi anakartata bir sorun olurmu illa bios bire cmos yapıp öylemi kullanmam gerekiyor. performansta sıkıntı olurmu
Tabiki de olmaz çift BIOS var o ana kartta , farklı bir işletım sistemi kuramazsınız , switch 'i şimdi A ya alırsanzı yüklediginiz ayarlardan devam edebilirsiniz. MSI Fast boot devere olur ve başlangıcta yine BIOS a giremezsiniz.
peki a'ya aldıktan sonra cmos tuşuna bassam yine giremezmiyim biosa
ama performansta sıkıntı olmıyacaksa kalsın bu şekil elledikçe bozucam hissi geliyor -- hem şuan yeni bilgisayardan yazıyorum - toplama bilgisayar rehberlerinde bu sistemi tavsiye edenlere teşekkürler bilghisayar canavar gibi
Çok teşekkür ederim . yardımınız için -- hızır gibi yetiştiniz gecenin köründe.. bu anakarttan önce gaming 5 almıştım bios güncelleme sırasında sanki güç kesintisi gibi bişey oldu bidaha biosa giremedim servise gönderdim değişim gelince gaming 7'ye geçtim açar açmaz ayarları yapıp bios a giremeyince aklım gitti ama iyiki varsınız
son olarak birşey daha sormak istiyorum işlemci i7 4790k akşam oc yapmadım bios b de oc genie tuşuna basabilirim demi -- sanki bios b ye geçince anakarttı eksik kullanıyorum hissi oluştu bende oc genie tuşuna basamadım. herhangi bir fark olmaz demi işlemci aldık kulnmmak isterim onu
Tabi ki basabilirsiniz şöyle diyeyim aynı ana kart ve işlemciden bende de var , ben ana kartımı kurduğumda direk B Switch'i ile kurdum yani hiç bir eksikliği yok .
CMOS Jumper'ı yada opsiyonu, BIOS'u silmez. BIOS'ta mevcut tüm verileri varsayılan ayarlara döndürür. Bu sayede stabil çalışmayan sistemi kurtarmış olursunuz.