MSİ Z97 GAMİNG 7 İle sistem toplama

kubilay9889

Hectopat
Daha fazla  
sistem 2.png

Merhaba technopat sosyal ailesi yeni bir bilgisayar toplayacağım. Parçalarım aşağıda yazıyor eklenmesi veya çıkması gereken bir şey var mı. ? (Not: Ekran Kartı da ASUS veya MSİ GTX 980 Güç kaynağı eklenmedi. Kaç watt olması gerek bilmiyorum. ) İşlemci için bir öneriniz var mı. Oyun için topluyorum. Bu arada işlemciyle anakart uyumlumu acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci 2011V3 soket, anakart ise 1150 soket. Yani işlemci ile anakart arasında uyumsuzluk var. Tam bütçenizi belirtiniz.
4790K işlemci alabilirsiniz.
Bellek frekansı 1600 Mhz olan ve CL değeri 9 olan bir bellek tercih edebilirsiniz.
Ekran kartının soğutuculu versiyonu geldiğinde mutlaka ondan alın. Referans tasarım almayın.
Kasa seçiminizi Corsair 400r güç kaynaklı modelinden yana tercih ediniz.

işlemciyi bende 4790K almayı planlıyorum. Bellekler iyi değil mi ? O ekran kartları ne zaman gelir piyasaya, bir de Zalman H1 çok hoşuma gitti. Bütçem 6000 TL maksimum.

Üst Seviye Oyun Sistemleri (Fiyat/Performans)
  • İşlemci: Intel Core i7-4790K
  • Anakart: MSI Z97 Gaming 7
  • Ekran Kartı: MSI GTX 980 OC
Ortak Bileşenler

• Bellek: Corsair Vengeance Pro 8GB (2x4GB) 1600MHz
  • Sabit Sürücü: WD Caviar Black 1 TB 7200 Rpm
  • SSD: Kinston 120 GB M.2 Sata SSD / Samsung 840 Evo 120 GB
  • Monitör: Asus 23″ VX238H Monitör
  • Klavye/Mouse : Logitech G105 Gaming Klavye / Logitech G400S Gaming Mouse
  • Kasa: Corsair 500R
  • Güç Kaynağı: FSP Raider 750 750W 80+ Silver

Son düzenleme:
Sizin topladığınız sistemde anakart ile işlemci uyuşmuyor birde bütçeniz iyimiş bu sistemi alabilirsiniz :) kasa gayet iyidir merak etmeyin kasanın kablo toplama özelliği birde 40 cm ekran kartı desteği vardır yani korkmayın ekran kartı sığarmı sığmazmı diye birde ekran kartını evga koydum msı stokta olmadığı için msı stoğa geldimi msı alırsınız umarım yardımcı olabilmişimdir :)
78n84v.png

@Silinen üye kasa H1 tabiki olabilir belleklere gelcek olursak siz max bütçe 6000 tl yapmışınız ondan dolayı bellekleri olabildiğince yüksek seçtim ama siz istersenseniz 8 GB olan bellekleri alabilirsiniz artan parayla win8 gibi uygulamalar alabilirsiniz yada artan parayla o sisteme orijinal oyun alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı