MSİ Z97 PC Mate BIOS Güncelleme Sorunu

• Konuyu başlatan KeiY
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 4.092
Çok teşekkür ederim, biliyorum ayrıntısına kadar soru sordum gerçekten kusura bakma, o kadar şanssız bir insanım ki yani 100 kişiden 1 kişide gerçekleşçek olan anakartı patlatma olayı bende olur yani o yüzden hata yapmamak için sordum tekrardan teşekkür ederim :)

Hocam sorun devam ediyor ya acaba ekran kartında bir yanma ya da sorun mu oldu, gerçi ekran kartını zorlayacak bir şeyde yapmadım format sırasında ya da sonrasında :D

Auto düğmesine bastım düzeldi sonra omega sürücüsünü tekrar yükledim ekranın sol tarafı yine karardı tekrar auto düğmesine bastım monitörden düzeldi. Acaba eski bios sürümünü yüklesem mi ?

İnternetten bulduğum bir resimi paylaşayım durum aynen böyle tek fark benim ki masaüstü ve bende siyahlık sol tarafta :)

O3aBz5.jpg

Bir de yüklü programların görüntüsünü atayım acaba bir şeyle çakışıyor mu :(

yAjRJa.png

Müsaitseniz yardımcı olursanız çok sevinirim 1-2 gündür bu sorunla uğraşıyorum ve hiç bir ilerleme kaydedemedim :/
@Murat5038 @MF @Recep Baltaş @Ali Güngör

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı