MSI Z97 PC Mate ve İ5 4690K Uyumu

ozan095

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben bu anakartla i5 4690k ve MSI GTX 970 almayı düşünüyorum. Sizce bu bileşenlere göre nasıl bir anakart ? Performans konusunda bu kartın bana bir dezavantajı olur mu ? Şunlardan bahsetmiyorum, yok ses kalitesi falan filan bunlar beni ilgilendirmez. Oyunlarda performans önemli. Sadece i5 4690K'yı ilerde sıvı soğutma ile en son seviyesine çıkartacağım, bana sorun çıkartmaz değil mi? İyi bir anakart mı acaba? Teşekkürler Technopat ailesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartın performansa katkısı yok denecek kadar azdır fps olarak söylüyorum. Eğer bütçeniz uygunsa Msi z97 gaming 5 alabilirsiniz gönül rahatlığıyla.
Kardeşim, bütçem el vermiyor Gaming 5 almaya. Sadece bu anakarta yetiyor. Bu anakart üzerinden cevap verirseniz sevinirim, teşekkürler.

Bu anakart yeterlidir. Gaming 5'in farkı yazılımları, oyuncuya özel bazı özellikleri vs. var. Bütçe yoksa PC Mate alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı