MSI Z97A GAMING 7 b7 Debug Code

M. Oğuz GÖK

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.

Bilgisayarımı yeniden başlatmak istediğimde bilgisayar açılmadı. Debug Led kısmında 'b7' hatasını almaya başladım. Bilgisayarı açmaya uğraştığımda sürekli bir restart loopuna giriyor ve ekrana görüntü gelmiyor.

Sistem:
  • -i7 4770 islemci
  • -MSI Z97A GAMING 7 anakart
  • -Gigabyte GeForce GTX 970
  • -Corsair Vengeance Pro 8GB 2400MHz RAM (CMY8GX3M2A2400C11R)
  • -Seasonic X-750 PSU
  • -WD Caviar Black 1TB HDD
  • -Corsair Force GS 128GB SSD
  • - Windows 10

Yardimlarınızı bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim aynı sorunu bende yaşadım bende Gaming 7 kullanıcısıydım anakartı servise yolladım maalesef sorun çözülmedi iade verdiler yeni anakart aldım.RAM slotlarıyla alakalı bir sorun tek tek tüm slotları dene.

Ne yazık ki olmadı. Her Alptu tek bir RAM ile denedim, tüm denemelerimde 'b7' hatası aldım.

Güncelleme:

2. RAM'i takıp denedigim zaman Debug Led 63->69->71 olarak gidiyor ve 71'de 2-3 saniye bekleyip kendini kapatıyor. Yeniden başlatmaya uğraşmıyor.

Güncelleme #2:

2 RAM'i de taktim. Bu sefer Debug Led b7->63->69->71 olarak gidiyor ve yine PC kendini kapatıyor. Bu olaylar olurken monitöre hiç görüntü gelmiyor.

Güncelleme #3:

Anakartın Multi-BIOS Switch'ini kullanarak 2.BIOS'a geçiş yaptım. Şu anda bilgisayar çalışmakta.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı