Msiexe Windows installer hatası

Calikusuu

Decapat
Arkadaşlar merhaba ufak bir sorunum var Windows installer ile ilgili.
Hatayı alıyorum msiexe görevini sonlandırdıktan sonra ise Hatasını alıyorum. Bu yükleme Epic Games'de olan sorun baska bir programda da benzer sorunlar ile karsı karsıyayım herhangi bir installer dosyasını actıgımda haddinden fazla bir bekleme süresi yaşıyorum ve hiçbir şekilde ilerleme kaydetmiyor. İnstaller dosyası birkaç çözüme olabıldıgınce basvurdum. Msiexe görev yöneticisinden sonlandır sürümüne bak başlangıç öğelerini temizle gibi gibi benzer şeyleri denedim fakat hiçbir şekilde sonuc pozitif olmadı. Bilgisayarım Win 10 64 Bit orijinal sürüm yardımcı olursanız çok sevinirim.

Screenshot_2.png

Hatayı alıyorum msiexe görevini sonlandırdıktan sonra ise.

Screenshot_3.png

Dosya Ekleri

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    3,1 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşadığınız bu sorun ile ilgili olarak, lütfen "Programların yüklenmesini veya kaldırılmasını engelleyen sorunları düzeltme" başlıklı destek makalesinde yer alan sorun gidericiyi indirip, çalıştırın ve ardından programı yükleme ve kaldırma sorun gidericisi’ndeki adımları izleyin.

Sorunun devamı halinde, lütfen Windows 10 yükleme medyası kullanarak otomatik onarım yapmanızı öneririm. İndirme ve Windows 10 yükleme ortamı oluşturma konusunda bu bağlantıdaki sayfaya başvurabilirsiniz.

Yükleme medyası oluşturduktan sonra, Windows 10 bilgisayarınızda otomatik onarım gerçekleştirmek için aşağıdaki adımları izleyin:

1. Oluşturduğunuz yükleme medyasını (USB veya DVD) takın ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.
  2. F12 tuşuna basın (genellikle F12'dir, ancak bilgisayar üreticileri arasında değişiklik gösterebilir) ve yükleme medyasını yerleştirdiğiniz sürücüyü seçin.
  3. Windows yükleme penceresi göründükten sonra aşağıdaki adımları izleyin:
    1. ileri butonuna tıklayın ve bilgisayarı onar seçin.
    2. Ardından mavi bir ekran ve seçebileceğiniz bir seçenek göreceksiniz. sorun giderme seçeneğini seçin ve gelişmiş seçenekler'i seçin.
    3. gelişmiş önyükleme seçeneğinden otomatik onarma'yı seçebilirsiniz.
Bu işlem sorununuzu gidermezse, yeni oluşturduğunuz yükleme medyasını kullanarak temiz kurulum gerçekleştirmeyi deneyebilirsiniz. Gerekli bilgi yukarda sağlanan bağlantı da mevcuttur.

Herhangi başka bir sorunuzda lütfen iletişime geçmekten çekinmeyiniz.

Saygılar

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı