Fast Boot özelliği bilgisayarınızın aşırı hızlı açılmasını sağlıyor. Bugün tesadüf eseri keşfettiğim Intel 4. nesil MSI Z97-G43 anakartımın BIOS'unda sürekli açtığım bir özellikti. Fakat sistemi son nesil sisteme ve AMD'ye sonradan güncelleyince B450 Gaming Plus Max anakartımın BIOS'unda bu özelliği görememiştim. Ben de yaklaşık 2 sene sonra bu özelliğin olduğunu ve bunu bir yazılımla aktif hale getirileceğini anladım az önce. Ve özellik çalışıyor. Sistem aşırı hızlı şekilde açılıyor. Tek dezavantajı BIOS'ta bu özelliğin olmaması ve yazılımdan açılıp kapanması.
Eğer sizin de MSI anakartınızda da Fastboot özelliği varsa aşağıdaki uygulamayı yüklediğinizdeki güncellemeler kısmında Fast Boot olarak çıkacaktır.
İndirdiğiniz dosyayı genelde "C:\MSI\LiveUpdate\DL_FILE" konumunda bulabilirsiniz ve tıklayarak kurabilirsiniz.
Programdan tek bir tuşla aç-kapa yapabilir veya tek tıkla BIOS'a girebilirsiniz.
Bakınız zamanında Intel 4. nesil ile çektiğim video;
Eğer sizin de MSI anakartınızda da Fastboot özelliği varsa aşağıdaki uygulamayı yüklediğinizdeki güncellemeler kısmında Fast Boot olarak çıkacaktır.
İndirdiğiniz dosyayı genelde "C:\MSI\LiveUpdate\DL_FILE" konumunda bulabilirsiniz ve tıklayarak kurabilirsiniz.
Programdan tek bir tuşla aç-kapa yapabilir veya tek tıkla BIOS'a girebilirsiniz.
Bakınız zamanında Intel 4. nesil ile çektiğim video;
Son düzenleme: