Msinfo32 *.txt Olarak Nasıl Kaydedilir ?

Kazuhira Miller

Kilopat
Yer
Mother Base
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar öncelikle herkesten özür diliyorum çünkü bu konuyu yanlış bir bölüme açmış olabilirim nereye açacağımı bilemedim bende buraya açayım dedim. Umarım bunun için herhangi bir ceza yemem. Neyse konumuza dönelim. Ben GTA 5' te yaşadığım bir sorun yüzünden Rockstar Games' e mesaj atmıştım sonra onlarda bana mesaj attı ama mesajlarında sistemim hakkında daha ayrıntılı bilgi vermemi istemişler. Bunun için bana bir açıklama yazmışlar ve mesajda da sistemimi daha iyi belirtmek için benden dxdiag raporu ve msinfo32 raporu istemişler ama raporlarımı *.txt şeklinde kaydedip kendilerine yollamamı istemişler aksi taktirde mesajımı kabul etmeyeceklerini de belirtmişler. Ben dxdiag raporunu *.txt şeklinde kaydetmeyi becerdim ama msinfo32 raporunu bir türlü *.txt şeklinde kaydedemiyorum. Ben kaydet'e bastığım zaman bilgisayar otomatikmen *.nfo şeklinde kaydediyor benim bunu *.txt şeklinde kaydetmem lazım ama nasıl olduğunu bilmiyorum. Lütfen bana yardım edin arkadaşlar. Benden msinfo32 raporunu *.txt şeklinde kaydetmemi istedikleri mesajın fotoğrafını aşağıya koydum arkadaşlar.

.gtg.PNG

Arkadaşlar hiç bilen birisi yok mu ?

Arkadaşlar lütfen yardım edin.

Sizler bilirsiniz lütfen yardım edin.

Update'den İngilizce dilini inidirin ardından bölgesel dil ayarlarından İngilizceyi seçin ve bilgisayarı yeniden başlatın. Diliniz İngilizce olacaktır. İşiniz bitince yeniden Türkçe yapabilirsiniz.

Update'den İngilizce dilini inidirin ardından bölgesel dil ayarlarından İngilizceyi seçin ve bilgisayarı yeniden başlatın. Diliniz İngilizce olacaktır. İşiniz bitince yeniden Türkçe yapabilirsiniz.
Abiciğim Windows Update'den nasıl indireceğim ? Öyle bir seçenek yok ki.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı