MsMpEng.exe anormal RAM kullanımı

bartu pusat

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RAM
4GB
SSD veya HDD modeli
465 GB HDD
Ekran kartı
İntel HD Graphics
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i3-2310M CPU @ 2.10GHz 2.10 GH
Merhaba bugün akşama doğru bilgisayar da görev yöneticisine baktığımda 4 GB RAM'in 3Ü kullanılıyor. Ney kullanıyor diye kaynak izleyiciyi açıp bununla karşılaştım. Bunun Windows Defender programı olduğunu biliyorum ama başkalarına baktığımda bu 300 bini geçmiyor. Bilgisayarda Discord ve GeForce NOW'dan başka bir şey yüklü değil virüs olduğunu sanmıyorum, daha geçen gün Malwarebytes yükleyip tarama yaptım. Ne yapabilirim?

1643573709455.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba bugün akşama doğru bilgisayar da görev yöneticisine baktığımda 4 GB RAM'in 3Ü kullanılıyor. Ney kullanıyor diye kaynak izleyiciyi açıp bununla karşılaştım. Bunun Windows Defender programı olduğunu biliyorum ama başkalarına baktığımda bu 300 bini geçmiyor. Bilgisayarda Discord ve GeForce NOW'dan başka bir şey yüklü değil virüs olduğunu sanmıyorum, daha geçen gün Malwarebytes yükleyip tarama yaptım. Ne yapabilirim?

Eki Görüntüle 1289226
Windows 10'mu kullanıyorsunuz ?

Bilgisayarınız eskiyse veya fazla ısınıyorsa olabilir ancak yine de taramanızı öneririm.
bilgisayarım eski evet 8 yıldan fazla sanırım

Eki Görüntüle 1289226
1 milyon 781 bin KB oldu :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00