C# ile yazılmış MSSQL veritabanlı bir projem var. Bu projeyi esetup ile başka PC'ye kuracağım ancak o PC'de veri tabanı yok. Bunun çözüm yolları nedir? Proje içerisinde SQL veri tabanı nasıl tutabilirim veya setup ile sqllite/sqlexpress gibi uygulamalar kurabilir miyim?
C# ile yazılmış MSSQL veritabanlı bir projem var. Bu projeyi esetup ile başka PC'ye kuracağım ancak o PC'de veri tabanı yok. Bunun çözüm yolları nedir? Proje içerisinde SQL veri tabanı nasıl tutabilirim veya setup ile sqllite/sqlexpress gibi uygulamalar kurabilir miyim?
Lokalde kurulu veri tabanına ancak başka bir yerden tünel veya VPN kulanarak erişirsin. Sana tavsiyem projene ait veritabanında önemli bilgiler bulunmuyorsa https://freeasphosting.net/ sitesine 10 saniye içerisinde üye olup sana verilen veritabanı içerisinde kendi veritabanı scripti çalıştırıp projendeki SqlConnection stringini değiştirmen.
Hocam dediğiniz gibi her şeyi yaptım veritabanını da ekleyip bağladım açıldı oldu her şey sadece biraz geç geliyor listeleme falan ama gayet iyi yine de şimdi başka bir PC de deneyeceğim çok teşekkür ederim çok işime yaradı verdiğiniz bilgi
Hocam dediğiniz gibi her şeyi yaptım veritabanını da ekleyip bağladım açıldı oldu her şey sadece biraz geç geliyor listeleme falan ama gayet iyi yine de şimdi başka bir PC de deneyeceğim çok teşekkür ederim çok işime yaradı verdiğiniz bilgi
Hocam projeyi lisanslama hakkında bilginiz var mı?
Ben de bilgi sahibi değilim ancak açık kaynaklı projeleri lisanslama konusunu araştırabilirsiniz. Github'da MIT, Apache gibi lisanlamalar mevcut ancak bunu konsol, form veya başka bir proje için nasıl uygulayacağınızı bilmiyorum.
Ben de bilgi sahibi değilim ancak açık kaynaklı projeleri lisanslama konusunu araştırabilirsiniz. GitHub'da MİT, Apache gibi lisanlamalar mevcut ancak bunu konsol, form veya başka bir proje için nasıl uygulayacağınızı bilmiyorum.