MSÜ 2023 nasıldı?

Hareket hali konusunda, onun dışında çembersel harekette araç hızı hiç değişmezken bile ivmeli hareket yapıyor. Ama araç hareket etmiyorsa zaten fren de etki etmez, açıklama kısmını hatırlamıyorum ama hareket halinde yazıyor olması gerek.
Yazmıyordu. Dediğim gibi durumunu belirtmeleri lazım ki kesinlik olsun.
 
Hocam frene basmak vardi sizin dediğinize göre onun da olmaması lazım. Yanlıs hatırlıyor olabilirsiniz ben de çok hatirlayamadim açıkçası ivmelendirebilir olabilir.

Evdeki denemeleri 10 dakika civarı kısa tutmak lazım, gerçekçilik ve biraz da zorlanmak için.
Cidden sakin kafa çok şey değiştiriyor hepsini sakin kafayla çözseydim mattan yapamıyacağım 2 soru çıkardı maksimum sınav stresi çok etkiliyor insanı.
 
Türkçeye kolay diyen hiçbir şey anlamamıştır. Son zamanların açık ara en zor sınavı. Türkçe normal olsa mat yapılır ama ikisi de bu kadar zorken sadece sakin kalanın başaracağı bir sınav olmuş.
Hadi felsefe ve edebiyat tarzı paragraflar çoğunlukta olsa hak vereceğimde hepsi günlük yaşam cinsinden sorulardı nasıl zorlandınız anlamadım ?
 
Hadi felsefe ve edebiyat tarzı paragraflar çoğunlukta olsa hak vereceğimde hepsi günlük yaşam cinsinden sorulardı nasıl zorlandınız anlamadım ?
Belki size iyi gelmiştir. Kendi çözdüğüm denemeler olsun, paragraflar olsun onlardan çok daha zordu anlam yönünde. Şıklar da birbirine epey yakındı. ÖSYM'nin Türkçesi zaten zor bu da çok farklı denemez ama çıkmış sınavlardan daha zordu bence. Asıl bomba matematikte.
 
Hocam frene basmak vardi sizin dediğinize göre onun da olmaması lazım. Yanlış hatırlıyor olabilirsiniz ben de çok hatirlayamadim açıkçası ivmelendirebilir olabilir.

Cidden sakin kafa çok şey değiştiriyor hepsini sakin kafayla çözseydim matematikten yapamıyacağım 2 soru çıkardı maksimum sınav stresi çok etkiliyor insanı.

İvmelendirirdi pardon. İhtimal değil kesinlik istiyordu.

MSÜ kitapçığı yayınlandı o sorunun cevabı e
 

Yeni konular

Geri
Yukarı