MSÜ 30 net ile astsubaylık gelir mi?

KökTürk

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar sadece Türkçe ve sosyal yapabildim. Matematik ve fene hiç bakamadım bile çok yavaş çözdüğüm için.
Şimdi hesapladım, aşağı yukarı 30 net civarı netim var. Sizce iyi mi?
Astsubaylık gelme ihtimali var mı?
Astsubay olup özel kuvvetlere geçmek istiyorum. Türkçede 20 doğru, 20 yanlışım var. Keşke emin olmadıklarımı yapmasaydım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Umarım son yılınız değildir. Taban puanı geçemezsiniz diye düşünüyorum. Gelecek yıl kitap okumayı eksik etmemenizi tavsiye ederim okuma hızı için. Matematik yapabiliyorsanız hızlandığınız müddetçe astsubay olabilirsiniz.

Son yılım değil bu sene zaten beklediğimden iyi yaptım meslek lisesi öğrencisiyim 2 senedir doğru dürüst ders görmüyoruz son 1 ay test çözmeye başlamıştım sadece.

Tercih yaparsınız, zaten taban puanlar tercihler sonucunda belli oluyor. Kim bilir belki bir mucize olur, yerleşirsiniz.

Tercih yaparsınız, zaten taban puanlar tercihler sonucunda belli oluyor. Kim bilir belki bir mucize olur, yerleşirsiniz.

Kendimi umutlandırmayayım hocam en iyisi çok zor puanla millet 50 nete astsubaylık gelir mi diye düşünüyor ben 30 net

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…