MSÜ 30 net ile astsubaylık gelir mi?

KökTürk

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar sadece Türkçe ve sosyal yapabildim. Matematik ve fene hiç bakamadım bile çok yavaş çözdüğüm için.
Şimdi hesapladım, aşağı yukarı 30 net civarı netim var. Sizce iyi mi?
Astsubaylık gelme ihtimali var mı?
Astsubay olup özel kuvvetlere geçmek istiyorum. Türkçede 20 doğru, 20 yanlışım var. Keşke emin olmadıklarımı yapmasaydım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar sadece Türkçe ve sosyal yapabildim. Matematik ve fene hiç bakamadım bile çok yavaş çözdüğüm için.
Şimdi hesapladım, aşağı yukarı 30 net civarı netim var. Sizce iyi mi?
Astsubaylık gelme ihtimali var mı?
Astsubay olup özel kuvvetlere geçmek istiyorum. Türkçede 20 doğru, 20 yanlışım var. Keşke emin olmadıklarımı yapmasaydım.

Umarım son yılınız değildir. Taban puanı geçemezsiniz diye düşünüyorum. Gelecek yıl kitap okumayı eksik etmemenizi tavsiye ederim okuma hızı için. Matematik yapabiliyorsanız hızlandığınız müddetçe astsubay olabilirsiniz.

Umarım son yılınız değildir. Taban puanı geçemezsiniz diye düşünüyorum. Gelecek yıl kitap okumayı eksik etmemenizi tavsiye ederim okuma hızı için. Matematik yapabiliyorsanız hızlandığınız müddetçe astsubay olabilirsiniz.

Son yılım değil bu sene zaten beklediğimden iyi yaptım meslek lisesi öğrencisiyim 2 senedir doğru dürüst ders görmüyoruz son 1 ay test çözmeye başlamıştım sadece.

Neyse sağlık olsun son 4 ay TYT'ye abanayım PMYO için. Aklımda 2 meslek vardı zaten asker polis askerlik olmadı ama polislik için hala zamanım var.

Hocam ben şimdi tercih falan yapamayacağım değil mi barajın altında kaldığım için.
Tercih yaparsınız, zaten taban puanlar tercihler sonucunda belli oluyor. Kim bilir belki bir mucize olur, yerleşirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı