MSÜ hava harp sınavı nasıl?

kolonyaaw

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben sayısal 12. sınıf öğrencisiyim, hava harp istiyorum. Merak ettiğim sorular var:
1- Ortalama 65-100 bin arası yapacağımı düşünüyorum. MSÜ'den de 75 net falan yaparım gibi. Sizce kazanma olasılığım nedir?
2- Diyelim ki ben sağlıktan elendim. Elendikten sonra normal puanımla herhangi bir tercih yapabiliyor muyum (öğretmenliktir vs.)?
3- Jinekomasti MSÜ'ye engel mi?
4- Diş yamukluğu engel mi?
5- Ben basketbol oynayan biriyim, buna rağmen 400 M'yi 1 dk. küsurle koşacağımı sanmıyorum. Bunun için kaç ay çalışsam yeterli olur?
6- Benim amacım yer subayı olmak, pilot için ihtimal çok az zaten. Yer subayı olup endüstri mühendisliği seçmek istiyorum. Lojmanda mı kalıyorlar böyle yapanlar?
7- Yer subayı olan kişilerin sosyal hayatı nasıl?
Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 TYT AYT önemli MSÜ sıralaması önemli değil barajı geçmen yeterli.
2 Yapabilirsin
3 Engel ancak çok değilse sıkıntı olmayabilir doktor insiyatifi.
4 İnisiyatif meselesi doktora göre değişir.
5 2-3 ay önceden kondisyon kazanmaya başlasan iyi olur.

Msü değil tyt ayt sıralaması olarak demiştim bide 2.soru özelinde o nasıl oluyor anlamadım o zaman elemeler tercih dönemi bitmeden oluyor dimi

Msü değil tyt ayt sıralaması olarak demiştim bide 2.soru özelinde o nasıl oluyor anlamadım o zaman elemeler tercih dönemi bitmeden oluyor dimi
Reis mülakatlarda elenirsen o dönem üniversite tercihinde bulunabiliyorsun sene kaybetmiyorsun yani başka sorun varsa cevaplayayım.

50 100k arasında yapsan girersin spor sözlü bunlarda etkili en çok sözlü etki ediyor %50'den hesaplanıyor tercih yaparsın sıkıntı olmuyor.

50 100k arasında yapsan girersin spor sözlü bunlarda etkili en çok sözlü etki ediyor %50'den hesaplanıyor tercih yaparsın sıkıntı olmuyor.
Eyw reisim de az önce dediğim soruyu tekrar sormak istiyorum elemeler yks tercihi bitmeden önce mi yapılıyor o yüzden mi etkilemiyor

Reis 7 yi hiç bilmiyorum işin içinde değilim ama tahmin edebiliyorum sosyal hayat biraz kısıtlıdır heralde emin değilim. 6 için konuşacağım lojman meselesi evlilere öncelik tanıyor bekarsan biraz daha geri plandasın yani özellikle büyük şehirlerde lojman sırası bekleniyor genelde lojmanda kalıyorlar evet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…