MSÜ hava harp sınavı nasıl?

kolonyaaw

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, ben sayısal 12. sınıf öğrencisiyim, hava harp istiyorum. Merak ettiğim sorular var:
1- Ortalama 65-100 bin arası yapacağımı düşünüyorum. MSÜ'den de 75 net falan yaparım gibi. Sizce kazanma olasılığım nedir?
2- Diyelim ki ben sağlıktan elendim. Elendikten sonra normal puanımla herhangi bir tercih yapabiliyor muyum (öğretmenliktir vs.)?
3- Jinekomasti MSÜ'ye engel mi?
4- Diş yamukluğu engel mi?
5- Ben basketbol oynayan biriyim, buna rağmen 400 M'yi 1 dk. küsurle koşacağımı sanmıyorum. Bunun için kaç ay çalışsam yeterli olur?
6- Benim amacım yer subayı olmak, pilot için ihtimal çok az zaten. Yer subayı olup endüstri mühendisliği seçmek istiyorum. Lojmanda mı kalıyorlar böyle yapanlar?
7- Yer subayı olan kişilerin sosyal hayatı nasıl?
Şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1 TYT AYT önemli MSÜ sıralaması önemli değil barajı geçmen yeterli.
2 Yapabilirsin
3 Engel ancak çok değilse sıkıntı olmayabilir doktor insiyatifi.
4 İnisiyatif meselesi doktora göre değişir.
5 2-3 ay önceden kondisyon kazanmaya başlasan iyi olur.

1 TYT AYT önemli MSÜ sıralaması önemli değil barajı geçmen yeterli.
2 Yapabilirsin
3 Engel ancak çok değilse sıkıntı olmayabilir.
4 İnisiyatif meselesi doktora göre değişir.
5 2-3 ay önceden kondisyon kazanmaya başlasan iyi olur.
Msü değil tyt ayt sıralaması olarak demiştim bide 2.soru özelinde o nasıl oluyor anlamadım o zaman elemeler tercih dönemi bitmeden oluyor dimi

50 100k arasında yapsan girersin spor sözlü bunlarda etkili en çok sözlü etki ediyor %50'den hesaplanıyor tercih yaparsın sıkıntı olmuyor.
Eyw reisim de az önce dediğim soruyu tekrar sormak istiyorum elemeler yks tercihi bitmeden önce mi yapılıyor o yüzden mi etkilemiyor

Merhaba, ben sayısal 12. sınıf öğrencisiyim, hava harp istiyorum. Merak ettiğim sorular var:
1- Ortalama 65-100 bin arası yapacağımı düşünüyorum. MSÜ'den de 75 net falan yaparım gibi. Sizce kazanma olasılığım nedir?
2- Diyelim ki ben sağlıktan elendim. Elendikten sonra normal puanımla herhangi bir tercih yapabiliyor muyum (öğretmenliktir vs.)?
3- Jinekomasti MSÜ'ye engel mi?
4- Diş yamukluğu engel mi?
5- Ben basketbol oynayan biriyim, buna rağmen 400 M'yi 1 dk. küsurle koşacağımı sanmıyorum. Bunun için kaç ay çalışsam yeterli olur?
6- Benim amacım yer subayı olmak, pilot için ihtimal çok az zaten. Yer subayı olup endüstri mühendisliği seçmek istiyorum. Lojmanda mı kalıyorlar böyle yapanlar?
7- Yer subayı olan kişilerin sosyal hayatı nasıl?
Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
Reis 7 yi hiç bilmiyorum işin içinde değilim ama tahmin edebiliyorum sosyal hayat biraz kısıtlıdır heralde emin değilim. 6 için konuşacağım lojman meselesi evlilere öncelik tanıyor bekarsan biraz daha geri plandasın yani özellikle büyük şehirlerde lojman sırası bekleniyor genelde lojmanda kalıyorlar evet.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı