MSÜ için reçete geçmişi sorun çıkarır mı?

• Konuyu başlatan Woaax
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 149

Woaax

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 9 sene önce Concerta ve Mediknet ilaçlarını almışım. DEHB ilaçları. Tanı konulmamış, ikisinden de 1 tane verilmiş ve bir daha almamışım. Bu bana sorun çıkartır mı?

Hocam 3 yıl meselesi boşa çıkıyor o zaman,fıkraya göre 3 yılda almadıysan sorun yok diyor lakin 9 sene önceki ilaç sorun çıkarabiliyor.Kanun boşta kalıyor o yüzden biraz.

Hocam MSÜ yerine jandarma deneyebilirsiniz biraz daha esnek kurallar ancak bu ilaçlar kırmızı reçete olduğu için bir de psikolojik olunca sıkıntı oluyor.

Hocam 3 yıl meselesi boşa çıkıyor o zaman, fıkraya göre 3 yılda almadıysan sorun yok diyor lakin 9 sene önceki ilaç sorun çıkarabiliyor. Kanun boşta kalıyor o yüzden biraz.

Hocam şöyle düşünün MSÜ'nün öğrenci için çaresiz kalması gerekiyor veya parkurlarda rekor veya rekora yakın sonuçlar alması gerekiyor sizle aynı şeyleri yapmış birisini farz edin aynı birebir ama siz ilaç kullandığınız için o adamdan geridesiniz.

Hocam MSÜ yerine jandarma deneyebilirsiniz biraz daha esnek kurallar ancak bu ilaçlar kırmızı reçete olduğu için bir de psikolojik olunca sıkıntı oluyor.

Hocam şöyle düşünün MSÜ'nün öğrenci için çaresiz kalması gerekiyor veya parkurlarda rekor veya rekora yakın sonuçlar alması gerekiyor sizle aynı şeyleri yapmış birisini farz edin aynı birebir ama siz ilaç kullandığınız için o adamdan geridesiniz.

Artık eskisi gibi parkura, spora bakmıyorlar. İçeride öncekinden daha çok torpil dönüyor. Arkadaşım anlattı; parkur da ve spor da çok iyi bir derece yapana çocuğu mülakatta direkt elemişler ancak çocugun konuşması olsun bilgisi olsun çok iyiymiş. Ya da tam tersi yaşayan varmış. Mülakatın kırıcı noktası mülakat.

Hocam açıkçası henüz 2 senem var,10. sınıfım. Şans işi oluyor biraz o sıkıntı.

Hocam başka bir tarafa yönelin şu an bir konuda daha tartışıyoruz asker olmak zor bir şey her psikoloji kaldıramaz bende sizin yaşınızda düşünmüştüm şu an 18 olacağım 2026 da hayatıma yön vermeye uğraşıyorum.

Artık eskisi gibi parkura, spora bakmıyorlar. İçeride öncekinden daha çok torpil dönüyor. Arkadaşım anlattı; parkur da ve spor da çok iyi bir derece yapana çocuğu mülakatta direkt elemişler ancak çocugun konuşması olsun bilgisi olsun çok iyiymiş. Ya da tam tersi yaşayan varmış. Mülakatın kırıcı noktası mülakat.

Hocam o işleri buradan konuşmak sıkıntı XDDD aman diyeyim şafak yemeyin yoksa dediklerinizi ben de biliyorum :)

Hocam başka bir tarafa yönelin şu an bir konuda daha tartışıyoruz asker olmak zor bir şey her psikoloji kaldıramaz bende sizin yaşınızda düşünmüştüm şu an 18 olacağım 2026 da hayatıma yön vermeye uğraşıyorum.

Hocam o işleri buradan konuşmak sıkıntı XDDD aman diyeyim şafak yemeyin yoksa dediklerinizi ben de biliyorum :)

Şafak yemem gereken konuları daha öncesinde çok konuştum hocam. Pek ümit kalmadı zaten içerde daha iyi bakarlar bana.

Yani saadete gelirsek fikiriniz size kalmış tabii ki ancak bu ülkede askere veya kolluk kuvvetlerine verilen değer ortada ben yerinizde olsam pek heves duymazdım.

Şafak yemem gereken konuları daha öncesinde çok konuştum hocam. Pek ümit kalmadı zaten içerde daha iyi bakarlar bana.

Hocam her zaman bu umut vardır profilinizdeki Mustafa Kemal Atatürkünde nerelerden gelipde bu cumhuriyeti kurduğunu biliyoruz inşallah her şey iyi olacaktır.

Sözlüde çok şeye bakıyorlar ya belli olmaz o duruş diksiyon heyecan hal haraket beden dili.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı