Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 28 Mart 2022 #71 155826 dedi: Tyt'den zor gibiydi ya feni. Genişletmek için tıkla... Ben sadece Biyolojiyi kontrol ettim onda da bir problem yok gibiydi, sadece matematikte biraz zaman sıkıntısı oldu.
155826 dedi: Tyt'den zor gibiydi ya feni. Genişletmek için tıkla... Ben sadece Biyolojiyi kontrol ettim onda da bir problem yok gibiydi, sadece matematikte biraz zaman sıkıntısı oldu.
teneke carlsberg Decapat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 388 Çözümler 1 28 Mart 2022 #72 Abdullah_Kadir dedi: Kaç net yapıyorsun? Hava harp için AYT'de lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam hava harp AYT esit agirliktan girsem ne kadar basarili olabilirim mat 0 ama. ItsAllGoodman dedi: Gelmez muhtemelen. Ama 77.5 netle gelir. Puan hesaplamada sorun vardır muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Bu sayisal puan değil mi hocam. Son düzenleme: 28 Mart 2022
Abdullah_Kadir dedi: Kaç net yapıyorsun? Hava harp için AYT'de lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam hava harp AYT esit agirliktan girsem ne kadar basarili olabilirim mat 0 ama. ItsAllGoodman dedi: Gelmez muhtemelen. Ama 77.5 netle gelir. Puan hesaplamada sorun vardır muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Bu sayisal puan değil mi hocam.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.274 Makaleler 3 Çözümler 197 28 Mart 2022 #73 teneke carlsberg dedi: Bu sayisal puan değil mi hocam. Genişletmek için tıkla... Evet. KHO'ya tüm puan türleriyle girilebiliyor. DHO ve HHO'ya sadece sayısal puanla giriliyor. Yeniçocuk dedi: İyi aksamlar iyi geceler herkese. Her yerde goril sorusu ile ilgili yorum var. Herkes diyor bu videoyu izledim diyor ve çözdüm diyor nasıl oluyor bu olay aydınlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... O sorunun cevabı açık ve net bir şekilde E. Ama diğer şıklar da birbirine çok benziyordu.
teneke carlsberg dedi: Bu sayisal puan değil mi hocam. Genişletmek için tıkla... Evet. KHO'ya tüm puan türleriyle girilebiliyor. DHO ve HHO'ya sadece sayısal puanla giriliyor. Yeniçocuk dedi: İyi aksamlar iyi geceler herkese. Her yerde goril sorusu ile ilgili yorum var. Herkes diyor bu videoyu izledim diyor ve çözdüm diyor nasıl oluyor bu olay aydınlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... O sorunun cevabı açık ve net bir şekilde E. Ama diğer şıklar da birbirine çok benziyordu.