Dizüstü, Laptop, Bilgisayar, Cihaz, Alet, TeknolojiResmi Gazete'den bakabilirsiniz.
Akıllı telefon bile yasak diye biliyorum zaten koğuş ortamında kalacağın için kullanmana fırsat kalmaz.
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. MSÜ kara harp okulunda şahsi laptop götürmeme izin var mıdır? Aksam boş vakitlerimde istediğim gibi kullanabilir miyim? Bir sıkıntı çıkar mı?
Konuyu hortlatıyorum ama konuya denk gelen arkadaşlara bilgi olsun her sene farklı bir tabura atanıyor yeni gelen öğrenciler örnek bu sene atanan öğrenciler Sakarya taburuna atanacak onlaarın binaları geçen sene yapıldı ve odalar 2-3 kişilik Hava Harp Okulu'nun odaları gibi ama mesela ismini hatırlamıyorum kenan evrenlerin falan kaaldığı tabur orada bildiğin kışla gibi 5-6 kişi belki 7-8 kişi beraber kalıyorsunuz. Haberiniz olsun.
Ayrıca ne yaptınız KHO'na gittiniz mi gittiyseniz bilgisyar mevzusunun cevabını alabildiniz mi?
Sakarya taburunun binası yine Ankara'da oluyor değil mi? Farkı bir yer değil herhalde.Konuyu hortlatıyorum ama konuya denk gelen arkadaşlara bilgi olsun her sene farklı bir tabura atanıyor yeni gelen öğrenciler örnek bu sene atanan öğrenciler Sakarya taburuna atanacak onlaarın binaları geçen sene yapıldı ve odalar 2-3 kişilik Hava Harp Okulu'nun odaları gibi ama mesela ismini hatırlamıyorum kenan evrenlerin falan kaaldığı tabur orada bildiğin kışla gibi 5-6 kişi belki 7-8 kişi beraber kalıyorsunuz. Haberiniz olsun.
Ayrıca ne yaptınız KHO'na gittiniz mi gittiyseniz bilgisyar mevzusunun cevabını alabildiniz mi?
Hayırlısı olsun hocam. Hangi bölüm okuyorsunuz?Yok hocam başka üniversite nasip oldu.
Sözelden girmiştim zaten GSÜ iletişim geldi.Hayırlısı olsun hocam. Hangi bölüm okuyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.