MSÜ mülakatları için joystick önerisi

karamela79

Hectopat
İnternetteki konular güncel olmadığı için böyle bir konu açma gereği duydum. MSÜ hava harp okulu mülakatları için hazırlanıyorum ve bana uçuş pratiği yapmam önerildi. Eski konularda hep Logitech G Extreme 3D Pro joystick'inin önerildiğini gördüm. Ben de bu ürünü alsam bana yeterli olur mu başka bir ürün önerir misiniz? Bir de mülakattaki sistem pedallıymış sanırım ancak pedallı sistem bulamadım satılan. Bilmediğimden soruyorum pedala gerek var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Logitech yeterli olacaktır. Orada sana basit bir simülasyon benzeri bir şey oynattıracaklar. Yani topu izle, karenin içinde tut, toptan kaç gibi. Pedallar ve joystick koordineli kullanman için olacak. Bir de aklında olsun bazen kontrolleri ters yapacaklar. Yani bu tarz oyunları reverse control seçeneği ile oynayarak da alışmaya çalış. Pedalları almana gerek yok sadece oraya gittiğinde elin joystick için alışmış olsun ve deneme süresi esnasında pedalın tam ne işe yaradığını kavramaya çalış. Acele etme panikleme.

Logitech yeterli olacaktır. Orada sana basit bir simülasyon benzeri bir şey oynattıracaklar. Yani topu izle, karenin içinde tut, toptan kaç gibi. Pedallar ve joystick koordineli kullanman için olacak. Bir de aklında olsun bazen kontrolleri ters yapacaklar. Yani bu tarz oyunları reverse control seçeneği ile oynayarak da alışmaya çalış. Pedalları almana gerek yok sadece oraya gittiğinde elin joystick için alışmış olsun ve deneme süresi esnasında pedalın tam ne işe yaradığını kavramaya çalış. Acele etme panikleme.
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Peki pratik için hangi simülasyon oyununu önerirsiniz FSX iyi midir?

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Peki pratik için hangi simülasyon oyununu önerirsiniz FSX iyi midir?
FSX ve X-Plane deneyebilirsin. Bir de psikomotor test oyunlarını oyna. Alansal farkındalık, kontrol gibi mesela. Baya işine yarar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı