7 718773 Femtopat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 62 29 Aralık 2023 #1 MSÜ sınavında subaylık isteyen birisiyim. Şu an TYT sınavında ortalama 60 Net civarı yapıyorum, AYT sınavında ise ortalama 20 net civarı yapıyorum. Sizce MSÜ baraj puanını geçebilir miyim? Ayrıca MSÜ'nün mülakatları nasıl oluyor?
MSÜ sınavında subaylık isteyen birisiyim. Şu an TYT sınavında ortalama 60 Net civarı yapıyorum, AYT sınavında ise ortalama 20 net civarı yapıyorum. Sizce MSÜ baraj puanını geçebilir miyim? Ayrıca MSÜ'nün mülakatları nasıl oluyor?
4 450909 Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 4.167 Makaleler 2 Çözümler 11 30 Aralık 2023 #11 Socxre dedi: Belirli bir süre oluyor. O süre içerisinde sağa sola zıpladığın, düz koşup geri döndüğün, sağlı sollu zikzaklar yaptığın bir parkur oluyor. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yok nerden duydunuz? Normal çağırıyorlar giriyorsun sorular soruyorlar cevaplıyorsu çıkabilirsin diyorlar. Böyle yani. Artı 0 Eksi
Socxre dedi: Belirli bir süre oluyor. O süre içerisinde sağa sola zıpladığın, düz koşup geri döndüğün, sağlı sollu zikzaklar yaptığın bir parkur oluyor. Genişletmek için tıkla... Böyle bir şey yok nerden duydunuz? Normal çağırıyorlar giriyorsun sorular soruyorlar cevaplıyorsu çıkabilirsin diyorlar. Böyle yani.
J Jon1Snow Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 1.261 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #12 Sportif mülakatlar zor oluyor mu peki neye göre geçiriyorlar? Artı 0 Eksi