geldi valla hocam banada hiç beklemiyordum gelmesini ayın 18i mülakat tarihim sizin kaç?Hocam geçen seneye göre 46 net işte bu senenin 246k sıralaması yapıyor. Benim 46.5 netin dağılımı biraz orantısız olduğu için 285K'ya atti. Sizce tahminen bu sene 39k gerileme olur mu? Kimi olur diyor giren kişi sayısı vs. cart curt ama bana pek inandırıcı gelmiyor. Sizinki 270k falandı sanırım sizin ihtimal olabilir. Ama 39k gerileme imkansiz gibi sanki.
hocam umarım sayısaldan tercih vermişsinizdir. şimdiden hayırlı olsun
hocam sanada hayırlı olsun 290 ile bana geldi size hayli hayli gelmiştir şimdiden hayırlı olsun sizede
Hocam geçen seneye göre 46 net işte bu senenin 246k sıralaması yapıyor. Benim 46.5 netin dağılımı biraz orantısız olduğu için 285K'ya atti. Sizce tahminen bu sene 39k gerileme olur mu? Kimi olur diyor giren kişi sayısı vs. cart curt ama bana pek inandırıcı gelmiyor. Sizinki 270k falandı sanırım sizin ihtimal olabilir. Ama 39k gerileme imkansiz gibi sanki.
Hocam umarım sayısaldan tercih vermişsinizdir. Şimdiden hayırlı olsun.
Hocam sana da hayırlı olsun 290 ile bana geldi size hayli hayli gelmiştir şimdiden hayırlı olsun size de.
Hocam bir de gitmeden mutlaka kan tahilili ve skolyoz grafisi çektirin sonra sağlıkta çok sıkıntı çekersiniz.