MSÜ sınavında başarılı olmak için kaç net yapmak gerekir?

Ardnoian

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, MSÜ sınavına hazırlanan ve KHO isteyen bir lise son sınıf öğrencisiyim. MSÜ sınavı hakkında forumda da internette de epey bir araştırma yaptım lakin MSÜ sınavından başarılı olmak için kaç net yapılması gerekiyor? Örneğin bir baraj puanı tarzı bir şey mi var yoksa belirli bir sıralamaya mı girmem gerekiyor? Ben şu an en kötü ihtimalle 70-75 net yapacağımdan eminim, bu netler MSÜ sınavından başarılı olmam için yeterli olacak mıdır?

Genel duruma bağlı bu işler. Herkes full'e yakın çıkarır siz kötü yaparsınız o zaman olmayabilir, herkese kötü yapar siz iyi yaparsınız garanti girersiniz diğerleri de iyi gelirse. Kısacası siz elinizden gelenin en iyisini yapın hem sınavlarda hem de fyt'de ve mülakatta ondan sonra kaç kişi alacaklar ise sıralanacaksınız birden başlayıp eğer bu başarı sıralamasında alınacak kişi sayısının içine girerseniz, girersiniz yoksa hayırlısı diyip devam etmek lazım.

Öncelikle merhaba, MSÜ sınavına hazırlanan ve KHO isteyen bir lise son sınıf öğrencisiyim. MSÜ sınavı hakkında forumda da internette de epey bir araştırma yaptım lakin MSÜ sınavından başarılı olmak için kaç net yapılması gerekiyor? Örneğin bir baraj puanı tarzı bir şey mi var yoksa belirli bir sıralamaya mı girmem gerekiyor? Ben şu an en kötü ihtimalle 70-75 net yapacağımdan eminim, bu netler MSÜ sınavından başarılı olmam için yeterli olacak mıdır?
70 75 yetmez 85 civarı gerek geçen sene 82 nete vermedi

Technopat Haberler

Geri
Yukarı