- Makaleler
- 51
MSÜ'ye AYT olmadan girerseniz sadece Astsubay olabilirsiniz, Astsubay okullarında da o tarz bölümler yok.Peki AYT gerektirmeyen fakat bilgisayar ile ilgili olan bölümler var mı?
MSÜ'ye AYT olmadan girerseniz sadece Astsubay olabilirsiniz, Astsubay okullarında da o tarz bölümler yok.Peki AYT gerektirmeyen fakat bilgisayar ile ilgili olan bölümler var mı?
Harp okullarının hepsinde AYT zorunluluğu var. Bir tek Kara Harp Okulunda AYT ve EA var Deniz ve Hava harp okullarına sadece AYT ile girebilirsin. TYT ile sadece Astsubay meslek yüksek okullarına girebilirsin.Peki AYT gerektirmeyen fakat bilgisayar ile ilgili olan bölümler var mı?
TYT - AYT sıralamam nasıl olmalı?Harp okullarının hepsinde AYT zorunluluğu var. Bir tek Kara Harp Okulunda AYT ve EA var Deniz ve Hava harp okullarına sadece AYT ile girebilirsin. TYT ile sadece Astsubay meslek yüksek okullarına girebilirsin.
Soruna cevap olarak Harp Okullarında bilgisayar ile ilgili bölüm olarak sadece Bilgisayar Mühendisliği var.
Astsubay okullarında ise sadece Hava ve Deniz Astsubay okulunda Bilgisayar Programcılığı var.
Kara Astsubay okulunda ise Bilgisayar Teknolojisi bölümü var.
Hangi okulu istiyorsun?TYT - AYT sıralamam nasıl olmalı?
Okul vs araştırmadım. Kara harp okulu istiyorum.Hangi okulu istiyorsun?
100.000-150.000 sıralama yapman senin için iyi olacaktırBilgisayar mühendisliği için ayt'de ne yapmalıyım?
Peki ağırlık, yağ oranı bunlar önemli olacak mı? Askeri bir okul olduğu için soruyorum.100.000-150.000 sıralama yapman senin için iyi olacaktır
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.