MSÜ sitesindeki fiziki liste nedir?

Daha fazla  
Merhaba fiziki olarak iyi olduğumu düşünüyorum, aktif olarak spor yapıyorum 87.6 kilo 176 boyunda birisiyim ve fit duruyorum. Bazı internet siteleri ve araştırmalar fiziki olarak geçebileceğimi söylüyor ama MSÜ sitesinde bir liste var ve ona göre kalıyorum. O liste ne listesi ve geçebilir miyim? Ek olarak sözlü mülakatta bilmem gereken şeyler neler, coğrafi sorular gelirse ne yapmam lazım? Çünkü sıfırım.

Bu arada iki gözümde de 1.25 miyop var, sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Boy sınırı bu hocam. Ayrıca göz derecenizde her gözün 1 derece hakkı var yani gözden kalıyorsunuz. Kilo olarak ise üst sınırınız 81 olmalı yani ondan da kalıyorsunuz. Sizin fit olup olmadığımıza bakılmaz bunlar dikkate alınır. Sözlü mülakatta ise genel kültür soruları sorarlar cevaplayamazsanız yüksek ihtimalle kalırsınız. Yapmanız gereken genel kültürünüzü özellikle Tarihinizi geliştirmeniz gerek.

İnternet sitelerinde geçebilirim diyor boy kilo olarak ama bilemedim. Göz olarak onlar mı ölçüyor? Mesela benim e nabızımda gözlük 1.25 yazıyor mülakat için ölçmeye gidince olaki 1 çıktı o zaman geçebilir miyim?

Hocam şu an 3 arkadaşımda KHO'da okuyor, birinde 9 derece skolyoz vardı (KHO için Max 7 derece olması gerek) ve sağlık mülakatından geçti, doktordan doktora göre değişiyor diyor, orada işlerin nasıl olduğunu bilmediğim için kendim yorum yapamam ama iyi bir doktora denk gelirsen 1.25'i kabul edebilir.

Nasip meselesi yani her şey peki kilo nasıl olur? Kaslı ve fitim görmezden gelinebilir mi?

Nasip meselesi yani her şey peki kilo nasıl olur? Kaslı ve fitim görmezden gelinebilir mi?

Ama öyle aman aman bir kasım yok az biraz.

Ama öyle aman aman bir kasım yok az biraz.

Boy kilo endeksi önemli hocam, zaten aman aman bir kilonuz yoksa spor mülakatını geçerseniz her türlü halledersiniz

Boy kilo endeksi önemli hocam, zaten aman aman bir kilonuz yoksa spor mülakatını geçerseniz her türlü halledersiniz.

Boy kilo endeksinin geçiyorum gösteriyor ölçüm yapan siteler.

Boy kilo endeksi önemli hocam, zaten aman aman bir kilonuz yoksa spor mülakatını geçerseniz her türlü halledersiniz.

İnşallah sözlüden de geçerim ama tarih yok hayırlısı.

Genel kültür ağırlıklı diye biliyorum sözlü mülakatta, hepimiz için hayırlısı hocam

İnternet siteleri önemli değil. Bu MSÜ'nün kendi paylaştığı aynı zamanda kensi sitesinde de bulunan boy kilo endeksi. Ve boy kilo konusunda kesinlikle taviz vermiyorlar 1kilo eksik veya fazla çıkarsan elenirsin. Göz derecen olaki 1 çıkarsa geçersin.

Tarih yoksa geçmen çok zor genel kültürünü geliştirmen lazım.

Evet doktordan doktora göre değiştiği doğru ama arkadaşınız çok insaflı bir doktora denk gelmiş. Çünkü MSÜ için kurallar çok katı. Kesinlikle taviz verimez özellikle boy kilo endeksinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…