MSÜ YKS'yi etkiler mi?

Kendimi denemek için MSÜ'ye gireceğim. MSÜ'ye girmem YKS'de herhangi bir şeyi etkiler mi?
MSÜ sizin yks sürecinizi ya da direkt yksnin kendisini niye etkilesin kendinizi denemek için giriyorsunuz,yksden bir tık kolay ya da bir tık zor olabilir buralara takılmadan sınavınızı çözün sonuçlar üzerinden çıkarımlar yapın kafidir.

MSÜ sizin YKS sürecinizi ya da direkt YKS'nin kendisini niye etkilesin kendinizi denemek için giriyorsunuz, YKS'den bir tık kolay ya da bir tık zor olabilir buralara takılmadan sınavınızı çözün sonuçlar üzerinden çıkarımlar yapın kafidir.

Yok ondan sormadım. MSÜ'ye girenler AYT'ye de giriyor diye biliyorum. Ona göre mi değerlendirilecek diye merak etmiştim.

Yok ondan sormadım. MSÜ'ye girenler AYT'ye de giriyor diye biliyorum. Ona göre mi değerlendirilecek diye merak etmiştim.
MSÜ apayrı bir sınav siz eğer subay ya da astsubay olacaksanız tyt aytye girip ÖSYM üzerinden değil T.C Milli Savunma Bakanlığı sitesinden Milli Savunma Üniversitesine başvuru yapıyorsunuz.Tamamen apayrı şeyler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı