Hocam en kolay soruyu yanlış yapmışım ya400000 kişi girerse 200000 civarı gelir tahminimce hocam. Kimsenin kimseye kötü diyip aşağılamaya hakkı yok çünkü yukarıda belirttiğin gibi bir kere imkanlar eşit değil.
Bende de var baya dikkat hatası. Ben 100 üstü bekliyorum ama emin ol şartlarımız imkanlarımız aynı değil.Hocam en kolay soruyu yanlış yapmışım ya
Bende de var bayağı dikkat hatası. Ben 100 üstü bekliyorum ama emin ol şartlarımız imkanlarımız aynı değil.
Sağlık olsun canından önemli değil ya.Hocam şöyle dikkat eksikliği ilacı kullaniodm yatmadan 6 saat önce almıştım ve de bilen bilir eğer alırsanız uyuyamiosunjz bir de üstüne üstlük iftara kadar da uyuyum dedim uyudum sonra ilacı aldım bu sefer hiç uyuyamadjm.
Ben kaç kişi girmiş bilmiyordum ama ortalarda olur diye düşünüyordum. Senin yazdığına göre de ortalarda oluyormuş.@Pc dizme aragazı o kadar gelmez 300k falan gelir ve sınava 580k kişi başvurmuş zaten.
Ben kaç kişi girmiş bilmiyordum ama ortalarda olur diye düşünüyordum. Senin yazdığına göre de ortalarda oluyormuş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.