KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.016 Çözümler 11 13 Kasım 2024 #21 AhmetAlii dedi: Hocam elenen çok gördüm. Torpil dönmüş gibi anladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Torpil dönmez, KHO giden arkın tanıdığı falan yok, diğerleri elenme gibi bir durumda intihar bile düşünen tiplerdi. Torpili olan rahat olur. Ya hatta ben Technopat'te biriyle konuştum, adam göz çizdirdim gözden geçtim belden elediler demişti geçmiş mesajlarda var ama çook uzaktadır.
AhmetAlii dedi: Hocam elenen çok gördüm. Torpil dönmüş gibi anladığım kadarıyla. Genişletmek için tıkla... Torpil dönmez, KHO giden arkın tanıdığı falan yok, diğerleri elenme gibi bir durumda intihar bile düşünen tiplerdi. Torpili olan rahat olur. Ya hatta ben Technopat'te biriyle konuştum, adam göz çizdirdim gözden geçtim belden elediler demişti geçmiş mesajlarda var ama çook uzaktadır.
baranserker Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 332 13 Kasım 2024 #22 AhmetAlii dedi: Hocam karada sıkıntı olmayabilir ama havada hiç şansı yok. Havada yönetmelik çok sıkı. Muayene eden doktor raporda belirtirse karada da sıkıntı olur diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Aklım denizdeydi.
AhmetAlii dedi: Hocam karada sıkıntı olmayabilir ama havada hiç şansı yok. Havada yönetmelik çok sıkı. Muayene eden doktor raporda belirtirse karada da sıkıntı olur diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Aklım denizdeydi.
KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.016 Çözümler 11 13 Kasım 2024 #23 baranserker dedi: Aklım denizdeydi. Genişletmek için tıkla... Bahriye diyorsun ha...
baranserker Kilopat Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 332 13 Kasım 2024 #24 Bir delilikten kaçmak için başka bir deliliğe. KenanBulutE dedi: Bahriye diyorsun ha... Genişletmek için tıkla...
Bir delilikten kaçmak için başka bir deliliğe. KenanBulutE dedi: Bahriye diyorsun ha... Genişletmek için tıkla...
KenanBulutE Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Kasım 2019 Mesajlar 2.016 Çözümler 11 13 Kasım 2024 #25 baranserker dedi: Bir delilikten kaçmak için başka bir deliliğe. Genişletmek için tıkla... Keşke kaçabilsem başka deliğe, ama maalesef. Yarışmacı arkadaşlara başarılar.
baranserker dedi: Bir delilikten kaçmak için başka bir deliliğe. Genişletmek için tıkla... Keşke kaçabilsem başka deliğe, ama maalesef. Yarışmacı arkadaşlara başarılar.