Bir gruba göz durumumu da dahil ederek sordum. Kara haber var arkadaşlar. Zamanınız için teşekkür ederim.Ben sordum gruba bakalım ne diyecekler.
Bir gruba göz durumumu da dahil ederek sordum. Kara haber var arkadaşlar. Zamanınız için teşekkür ederim.
Konu kilit.
YKS'ye hazırlanan kaygılı bir öğrenciyim Türkiye'nin diğer yaklaşık %20'si gibi. Askerlik benim başarısızlıktan ve gerçeklikten kaçmam için bir çıkıştı. Ama zor görünüyor abi.Göz de sıkıntı varsa çizdirirsin, dur hemen kestirip atma bizde geçtik o yollardan
Gerçi benim yolun sonuda hüsran oldu ama...
Göz de sıkıntı varsa çizdirirsin, dur hemen kestirip atma bizde geçtik o yollardan
Gerçi benim yolun sonuda hüsran oldu ama...
YKS'ye hazırlanan kaygılı bir öğrenciyim Türkiye'nin diğer yaklaşık %20'si gibi. Askerlik benim başarısızlıktan ve gerçeklikten kaçmam için bir çıkıştı. Ama zor görünüyor abi.
Onun için nasıl bir süreç izliyoruz? Yine YKS üzerinden mi alımı?Bildiğim kadarıyla göz çizdirincede eleyebiliyorlar.
Polislik düşenebilirsin hocam.
Göz çizdirip HHO ve KHO giren tanıdıklarım var, KHO giren hemen üst sokağımda, HHO girenler ise telegramda konuşup okula uğurladıklarım.Bildiğim kadarıyla göz çizdirincede eleyebiliyorlar.
Polislik düşenebilirsin hocam.
Göz çizdirip HHO ve KHO giren tanıdıklarım var, KHO giren hemen üst sokağımda, HHO girenler ise Telegram'da konuşup okula uğurladıklarım.
Hocam ben girdiklerini gözlerimle gördüm, dahası beni pek ilgilendirmiyor.Hocam karada sıkıntı olmayabilir ama havada hiç şansı yok. Havada yönetmelik çok sıkı. Muayene eden doktor raporda belirtirse karada da sıkıntı olur diye biliyorum.
Hocam ben girdiklerini gözlerimle gördüm, dahası beni pek ilgilendirmiyor.
Hatta bende çizdirip HHO deneyecektim, çizdirmek için gittim doktor bana göz derecelerin çok değişiyor, yaptırman çok riskli olur dedi yaptırmadı bende saldım MSÜ'yü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.