Erkekseniz gelir, kadınlara hayır.Hesapladım da aşağı yukarı 62.5 geliyor bununla bir şey okunur mu pek bilgim yok.
Hocam sağlık olsun. YKSYE kadar abanın, 2 senelik okumayın.25 net bekliyorum çok fena tosladım.
Full dolduracağım diye hepsini doldurdum hızlı hızlı okuyup baktım şimdi çoğu doğruyu götürmüş zaten. Ama belki astsubaylık gelir.
Sağlık olsun, kaçtan mezunsunuz kaç hedefliyorsunuz?TYT sağı solu belli olmayan bir sınav. Ne kadar çalışsan da yapamayınca yapamıyorsun AYT gibi değil. Ben geçen sene de girdim MSÜ'ye 60 net yaptım bu sene 46. Halbuki bilmediğim bir şey de yoktu sınav anında bir anda aklından uçup gidiyor insanın her şey.
Erkekseniz gelir, kadınlara hayır.
Hocam sağlık olsun. YKS'ye kadar abanın, 2 senelik okumayın.
Sağlık olsun, kaçtan mezunsunuz kaç hedefliyorsunuz?
Hocam bu sene netler oynayacak bence. Sağlıkta sorununuz neydi acaba?Ben MSÜ hedefliyorum hocam KHO. Geçen sene gittim ama sağlık mülakatlarında kaldım bu sene tekrar deneyeceğim.
Türkçe 25D 11Y SOS 12D 7Y FEN 2D 3Y MAT 7Y 1D :d
KARA ASTSUBAYLIK HEDEF
Bilmem ama erkeklerde taban aşağı. Bu sene çok oynayacak diyorlar.gelirmi hocam sizce bu netler ile
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.