MSÜ'den kaç net bekliyorsunuz?

peki yedek muhabbeti nasıl oluyor

sadece sınavı geçsem mülakatta elemeyeceğim kişi yok eminim ama işte :/

Sağlıkta astigmattan elendim hocam. Netlerin hangi yöne oynayacağını düşünüyorsunuz? Azalacak mı artacak mı?

Hocam ben size sadece şunu diyebilirim gittikçe yaş da alıyorsunuz, kendinizi sağlama alıp iyice kasın salmayın, terslik olursa seneye kadar matematiği arttırır iyice sağlama alırsınınız. Ama diyorum sene giremeyecekseniz, yanında AYT ile taban atarak ilerlemek doğru olan bu sırada.

Sağlıkta astigmattan elendim hocam. Netlerin hangi yöne oynayacağını düşünüyorsunuz? Azalacak mı artacak mı?
Hocam bir de cahilliğime verin profil fotoğrafınızdaki kimdi acaba?

Geçen seneki tecrübemden dolayı çoğu şeyi biliyorum hocam zaten hedefim için de salmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Profil fotoğrafımdaki de Abdullah Çatlı.

Geçen seneki tecrübemden dolayı çoğu şeyi biliyorum hocam zaten hedefim için de salmayı düşünüyorum. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için. Profil fotoğrafımdaki de Abdullah Çatlı.
Hocam oldu da netler yetmedi, pişman olursunuz saldığınıza. En azından açıklanana kadar matematiğe devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…