biristatistikçi Picopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 178 24 Şubat 2025 #41 Ahmed.arif dedi: Matematik bende de olmuyor hocam. Sözelciyim sürekli onun üstüne gidiyorum. Matematikten vazgeçeli çok oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de mi sözele geçsem ne yapsam, ama bende de Kimya Fizik az buçukta Biyoloji iyi, Botla göçsek mi ne yapsak baba ya.
Ahmed.arif dedi: Matematik bende de olmuyor hocam. Sözelciyim sürekli onun üstüne gidiyorum. Matematikten vazgeçeli çok oldu. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de mi sözele geçsem ne yapsam, ama bende de Kimya Fizik az buçukta Biyoloji iyi, Botla göçsek mi ne yapsak baba ya.
Ahmed.arif Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.188 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #42 biristatistikçi dedi: Hocam ben de mi sözele geçsem ne yapsam, ama bende de Kimya Fizik az buçukta Biyoloji iyi, Botla göçsek mi ne yapsak baba ya. Genişletmek için tıkla... Vallahi sizin bileceğiniz iş hocam bir şey diyemiyorum.
biristatistikçi dedi: Hocam ben de mi sözele geçsem ne yapsam, ama bende de Kimya Fizik az buçukta Biyoloji iyi, Botla göçsek mi ne yapsak baba ya. Genişletmek için tıkla... Vallahi sizin bileceğiniz iş hocam bir şey diyemiyorum.
biristatistikçi Picopat Katılım 12 Şubat 2025 Mesajlar 178 24 Şubat 2025 #43 Ahmed.arif dedi: Vallahi sizin bileceğiniz iş hocam bir şey diyemiyorum. Genişletmek için tıkla... ALLAH kolaylık versin hepimize.
Ahmed.arif dedi: Vallahi sizin bileceğiniz iş hocam bir şey diyemiyorum. Genişletmek için tıkla... ALLAH kolaylık versin hepimize.
Ahmed.arif Hectopat Katılım 30 Ocak 2023 Mesajlar 3.188 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2025 #44 biristatistikçi dedi: Allah kolaylık versin hepimize. Genişletmek için tıkla... Amin amin.
bdrhncagriozdmrr Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.293 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #45 70-72 arası bir net yaparım muhtemelen. Sürenin yetmediği ve paragrafın vakit aldığı bir sınavdı. İyi ki TYT'nin üstüne bu kadar düşmeyip AYT kasıyorum. TYT uğraşsam da yükselmiyor.
70-72 arası bir net yaparım muhtemelen. Sürenin yetmediği ve paragrafın vakit aldığı bir sınavdı. İyi ki TYT'nin üstüne bu kadar düşmeyip AYT kasıyorum. TYT uğraşsam da yükselmiyor.
M MaxDecimus Hectopat Katılım 11 Nisan 2022 Mesajlar 565 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2025 #46 74 yaptım.