Çözüldü MSVCP100.dll hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 7
Daha fazla  
Selamlar another brick in the mall diye bir oyun almıştım daha önce açılıyordu bugün tekrar yüklemek istediğimde su hatayla karşılaştım, Steam'den hiç açılmıyor oyun dosyalarından da bu hatayı aldım.
Fotosunu yüklemeyi beceremedim direkt yazayım.

C:/Windows\system32\MSVCP100.dll uygulaması Windows üzerinde çalışmak için tasarlanmamış ya da hata içeriyor.
Bir sitede bu DLL'yi indirip System 32'ye kur diyordu. Uyguladım ancak şimdi hata vermiyor oyun çerçeveli halde ekranima geliyor açılmadan kapanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bir sitede bu DLL'yi indirip System 32'ye kur diyordu.
Yanlış. Attığınız DLL'yi silip, bunları kurun. Olmadıysa rapor paylaşın.

Şu noktada kullandığım bilgisayar 32 Bit mimaride değil fotoğraf da işnizi çözer mi acaba? Yok derseniz ana bilgisayarımda fan değişimi için serviste kaldı yasak olunca da gidip alamadım kardeşim oynuyor da onun için uğraşmaya çalışıyourm yoksa umrumda olmaz minik bir chill oyun.

C:\Windows\System32\msvcp100.dll
C:\Windows\System32\msvcr100.dll
C:\Windows\System32\xinput1_4.dll

Dosyalarını silin ardından verdiklerimi kurun. Bilgisayarda bir gamepad takılıysa çıkarın, gamepad programı varsa onu da kaldırın.

Dediklerini yaptık xinput4 DLL'sini de System32'de bulamadım kopylayarak elimle yazarak de denedim daha sonra dediklerini kurarken DirectX için bir Update gerekmediğini redistlerin biri için daha yeni bir pack olduğunu diğerini de onarım yaptım ancak bir şey buldu mu bilmiyorum ve sonuç aynı uğraştınız teşekkürler ama kardeşime galiba kötü haberi vermem gerekecek.

Eksik DLL varsa verdiğim paketle birlikte zaten kurulacaktı. Olanları silin, olmayanları es geçin. Ardından paketleri kurun.

Daha önceden elle kopyaladığınız DLL'ler var mı?

Eksik DLL varsa verdiğim paketle birlikte zaten kurulacaktı. Olanları silin, olmayanları es geçin. Ardından paketleri kurun.

Daha önceden elle kopyaladığınız DLL'ler var mı?

Ilk dediğnizi yaptım.

Elle kopyaladığım DLL kesinlikle vardır ama ne bilmiyorum en son geçen sene elledim kardeşimin bilgisyarını o da yapmış olabilir.
En iyi ihtimal geçen sene LOL yükledim orada DLL attım elimle.

Geçen sene başınızı kurtaran DLL bu sene başınıza dert açıyor gördüğünüz gibi. Elle DLL kopyalamayın diye bu yüzden diyoruz.

TV kurup ID ve şifre verirsen lifo bakacağını söylüyor.

Sisteminiz nedir? Yeterliyse Windows 10'a geçmenizi de öneririm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…